Παπαρούνας: «Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Πρίντζος από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και τους πολίτες»

Για το θέμα της δωρεάς οικοπέδου του ΑΣ Βόλου

Η υπόθεση της δωρεάς οικοπέδου από τον ΑΣ Βόλου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου είχε διάφορα επεισόδια τις τελευταίες ημέρες, με τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο της δημαρχιακής παράταξης στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, Χρήστο Παπαρούνα, να ζητά από τον πρόεδρο του ΑΣ Βόλου Νικήτα Πρίντζο να ζητήσει συγγνώμη από τον Δημοτική Αρχή αλλά και από τους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Όπως αναφέρει στο «Μagnesianews» o κ. Παπαρούνας: «Τουλάχιστον ο κ. Πρίντζος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τη δημοτική Αρχή και από τους δημότες του Δήμου. Και θεσμικά όργανα έχει ο Δήμος και ανθρώπους για να δρομολογήσουν και χωροθετήσουν το καινούργιο δημαρχείο, και οποιοδήποτε άλλες δράσεις μέσα από αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου.

»Αντί αυτού προχώρησε σε κινήσεις για μικροπολιτικούς λόγους… Για να αβαντάρει κυβερνητικούς πολιτικούς, ο κ. Πρίντζος βγήκε και έκανε μία ανακοίνωση, ενώ έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν μπορεί ως πρόεδρος να δωρίσει ακίνητη περιουσία, όπως προκύπτει από το καταστατικό του ΑΣ. Οι αιτιάσεις περί απειλών ακούγονται στην τοπική κοινωνία ως φαιδρές, και πρέπει όλοι μας και οι αιρετοί αλλά και οι δημότες με τον τρόπο μας να σταματούμε, παίρνοντας θέση απέναντι σε κάθε τέτοιου είδους συμπεριφορές, οι οποίες προσπαθούν να μας καπελώσουν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.