Ρ. Φεραίος: Ζητά χώρο 4 στρ. από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου

Ρ. Φεραίος: Ζητά χώρο 4 στρ. από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου

Χώρο έκτασης 4 στρ. που βρίσκεται στην είσοδο του Βελεστίνου, για τη φύλαξη εκθεμάτων του Μουσείου Γεωργικών Εργαλείων, ζητά ο Δήμος Ρήγα Φεραίου από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου.
Το αίτημα εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, που θα υποβάλει πρόταση προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης προς το Δήμο Ρήγα Φεραίου, των κτιριακών εγκαταστάσεών του, που βρίσκονται στον οικισμό Χλόης της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, προκειμένου να μεταφερθούν σε αυτές, τα αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα που προβλέπεται να εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα πρακτικά του οποίου αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας είχε τονίσει ότι «τα αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα , που έχουν συγκεντρωθεί από το Βελεστίνο και την γύρω περιοχή και θα εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου µας, βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό, σε κτίριο και τον προαύλιο χώρο του, που βρίσκονται στην Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου. Το κτίριο αυτό έχει σοβαρές ζημιές, µε αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καταστροφής των αγροτικών αντικειμένων και μηχανημάτων, πολλά εκ των οποίων είναι εκτεθειμένα στο ύπαιθρό. Προκειμένου να προλάβουμε την καταστροφή των παραπάνω εκθεμάτων, πρέπει αυτά να μεταφερθούν, σε άλλο χώρο, για να είναι προφυλαγμένα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.