Στηρίζουν Μ. Μιτζικό στελέχη της ΝΔ αλλά και του ΚΙΝΑΛ

Συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο για το Ν.Πήλιο

Πληθώρα υποψηφίων απ΄όλες τις τοπικές κοινότητες, αλλά και τους πολιτικούς χώρους, έχουν ανταποκριθεί σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάλεσα του υποψηφίου για το δήμο Ν. Πηλίου, Μιχάλη Μιτζικού, ενώ έγινε γνωστό, ότι μαζί του, συντάσσονται 31 ακόμη άτομα στο Δήμο Νοτίου Πηλίου μεταξύ των οποίων και ο κ. Δημήτρης Παρρησιάδης με μέλη της ομάδας που ο ίδιος είχε δημιουργήσει . Μάλιστα σε επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ όπως η Αργυρώ Ακρίβου για την οποία είχε γράψει η ΜΑΓΝΗΣΙΑ, αλλά και ο κ. Γιάννης Διανελλάκης.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, ότι «με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για καθαρή και περήφανη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 η ομάδα ενεργών πολιτών απ΄όλο το Νότιο Πήλιο ενώνει νέους και έμπειρους υποψήφιους απ όλους τους πολιτικούς χώρους και θέτουμε τους εαυτούς μας στην κρίση και στην υπηρεσία του λαού του Νοτίου Πηλίου.
Με βάση το «εμείς και όχι το εγώ» βαδίζουμε όλοι μαζί στο δρόμο του αγώνα για ένα πολυσυλλεκτικό, ανανεωτικό, ενωτικό και προπάντων δυνατό ψηφοδέλτιο που θα φέρει μια άλλη μέρα στο Νότιο Πήλιο όπου η εγκατάλειψη και η απελπισία θα δώσουν τη θέση τους στην ελπίδα και στο έργο που θα πραγματοποιήσει η νέα δημοτική αρχή, στηρίζουμε μια νέα αρχή με επικεφαλής το Μιχάλη Μιτζικό.
ΑκρίβουΑργυρώ Κόκκινου-Λαμπαδάρη Φιλίτσα
Αναγνώστου Ελένη- Καλόγηρος Ιωάννης
Γαρυφάλλου Ιφιγένεια -Κολοτούρος Δημήτριος
Διακουμή Μαρία -Ξυνογαλάς Πολυχρόνης
Ευαγγελάκης Ιωάννης- Παρρησιάδης Δημήτριος
Ευαγγελινός Ιωάννης -Μανέτας Βασίλειος
Ευαγγελινός Ευστάθιος -Λαντζου Ασπασία
Ζαζάνης Δ. Κωνσταντίνος- Παπανικολάου Ιωάννης
Ζαζάνης Κωνσταντίνος- Παπαδημητρίου Δημήτριος
Διανέλλος Ιωάννης- Παπαδημητρίου Ιωάννης
Διανέλλος Απόστολος- Σταθαράκος Αντώνιος
Διανελλάκης Ιωάννης -Σωλήνης Ιωάννης
Γκουτζίνης Κωσταντίνος -Τζώρτζης Ιωάννης
Φιλίππου Ιωάννης- Ραματάς Δημήτριος
Κατώγια Ελένη- Πιλάτος Ευάγγελος
Κατώγιας Φίλιππος