Το απόγευμα η κηδεία του πυροσβέστη Γεώργιου Δεσποτόπουλου

Στον Πλάτανο Αλμυρού απ’ όπου καταγόταν και διέμενε

Στις 4 σήμερα το απόγευμα, θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία του πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης Γεώργιου Δεσποτόπουλου, που έχασε τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας το μεσημέρι της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε η ιατροδικαστική εξέταση και αν και δεν υπάρχει ακόμη έγγραφο, συγκλίνει στο ότι ο θάνατος του άτυχου 40χρονου οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα (η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 15.30), ενώ τιμές στον άτυχο πυροσβέστη θα αποδώσει άγημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο εσωτερικό του Ιερού Ναού θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με μικρό αριθμό παρόντων στη νεκρώσιμη ακολουθία και χρήση προστατευτικής μάσκας.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος στην νεκρώσιμο ακολουθία θα εκπροσωπήσει ο υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, συντονιστής του επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, και τις Πυροσβεστικές Υπηρεσία Θεσσαλίας, ο αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπαλσής.

Σημειώνεται ότι ο πυροσβέστης βρισκόταν στον Αλμυρό το μεσημέρι της Τετάρτης όταν, ενώ γινόταν παύση οδοστρώματος, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε, ενώ πέφτοντας χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.