Το Τεχνικό Πρόγραμμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

Η λήψη απόφασης για την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος , ενισχυμένου κατά 7.000.000 €, έτους 2019 του Δήμου Ρήγα Φεραίου έρχεται προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι.

Το Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την έγκριση Τριμηνιαίας Έκθεσης Προϋπολογισμού Γ’ Τριμήνου 2018, Δήμου Ρήγα Φεραίου και για την αποδοχή και κατανομή ποσού 40.782,81 € (Δ’ κατανομή 2018) για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για απευθείας ανάθεση εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης των συστάδων 17α & 8β (τμήμα για εμπόριο), του διακατεχόμενου δάσους Κερασιάς για το έτος 2018, στον «Κτηνοτροφικό και Δασικό Συνεταιρισμό Κερασιάς Νομού Μαγνησίας», του Δήμου Ρήγα Φεραίου και για συμμετοχή του Δήμου στον φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ.).

Ακόμη, θα συναφθεί προγραμματική σύμβαση του Δήμου Ρήγα Φεραίου , με την ΚΥΝ.Σ.ΕΠ. «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», με αντικείμενο τη διαχείριση του Μουσείου για το Ρήγα Βελεστινλή, καθώς και τη διενέργεια υπηρεσιών ξενάγησης από διπλωματούχο επαγγελματία ξεναγό, με τίτλο «Ανακαλύπτοντας το θησαυρό των Φερών» και απόφαση διοργάνωσης τριήμερων εκδηλώσεων (10-11-12 Μαΐου 2019), για τα Μαρτυρικά Χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Τέλος, θα εγκριθούν μελέτες για την Αγροτική Οδοποιία – καθαρισμός Χαντακιών -Κ.Χ. Δήμου Ρήγα Φεραίου , έτους 2018», προϋπολογισμού 20.000 € και για τον αποχιονισμό έτους 2018, προϋπολογισμού 20.000 € και θα ληφθεί απόφαση για την απευθείας ανάθεση προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης, του Κέντρου Πληροφόρησης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας , βάσει της Προγραμματικής Σύμβασης ,μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.