Ανοιχτός στη συζήτηση ο Απ. Παπαδούλης

Στόχος να αποκτήσει ο Βόλος, μια σοβαρή δημοτική αρχή

Ανοιχτός εμφανίζεται στη συζήτηση ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία» και υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, που τόνισε ότι είναι αναγκαίο να υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις, πάντα με στόχο, ότι ο Βόλος πρέπει να αποκτήσει μια σοβαρή Δημοτική Αρχή.
Μιλώντας στο «Ράδιο Ένα», ο Απ. Παπαδούλης, είπε ότι ο ίδιος από την αρχή προσπάθησε να δημιουργήσει συγκλίσεις και κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια, κουβεντιάζοντας με πάμπολλους ανθρώπους, δηλώνοντας τις δικές του προθέσεις και λέγοντας ότι υπάρχει αναγκαιότητα για μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.
Ο ίδιος είπε ότι είναι αναγκαίο να υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις και τόνισε ότι ο ίδιος θα ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση, αλλά δεν πρόκειται να χάσει την ψυχή του, ούτε και το στόχο, ότι ο Βόλος πρέπει να αποκτήσει μια σοβαρή Δημοτική Αρχή.
Ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα να είναι μια μέρα καλή για την πόλη, αλλά και ο ίδιος να μπορεί να λέει καλημέρα στους συμπολίτες και δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι είναι δημότης της πόλης, επειδή κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος.

«Οι δρόμοι και οι πόρτες είναι ανοιχτές»

«Οι δρόμοι και οι πόρτες είναι ανοιχτές, εγώ δεν έκλεισα πότε πόρτα σε καμία συζήτηση», τόνισε.
Ο Απ. Παπαδούλης τόνισε ότι επειδή οι συζητήσεις δεν έχουν κλισέ, αυτοί που έχουν πάρει την πρωτοβουλία, ας καθορίσουν το πλαίσιο μιας συζήτησης και συμπλήρωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, ούτε πρόκειται να επιβάλει ο ίδιος κανόνες σε μια συζήτηση. Όπως είπε, οι συζητήσεις δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, οι υστεροβουλίες είναι αυτές που δημιουργούν προβλήματα και ο ίδιος λειτουργεί ανιστερόβουλα σ’ αυτή τη φάση.
«Εκτιμώ την προσπάθεια που κάνουν ο Πάρις Μουτσινάς και ο Παντελής Μαστρογιάννης, έχω συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αποχώρησα από την κίνησή τους γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα, γιατί κάτι τέτοιο διαισθανόμουνα, με τον Ιάσονα Αποστολάκη έχω μιλήσει αρκετές φορές, άρα εγώ στη συζήτηση δεν πρόκειται να κομίσω καινούργια πράγματα. Είναι γνωστές οι απόψεις μου, αλλά τι θέλουν οι δύο χώροι δεν ξέρω», ανέφερε. Τέλος, ανέφερε ότι επειδή ο ίδιος είναι σε φάση ολοκλήρωσης της συγκρότησης ψηφοδελτίου, αυτή η συζήτηση θα πρέπει να τα λάβει όλα υπόψη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.