Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

Η πρωτοφανής πρόκληση στη Βουλή και η δίωξη για εσχάτη προδοσία

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομίαγια τον εντοπισμό του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση που εικάζεται ότι κρύβεται σε κάποιο από τα χωριά του Μεσολογγίου, μετά την καταδίωξή του χθες το βράδυ στην εθνική οδό στην περιοχή του Αντιρρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, πως αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο βουλευτής επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της ΣτερεάςΕλλάδας ή της Ηπείρου.

Το βράδυ της Παρασκευής εκτυλίχθηκαν επικίνδυνες σκηνές στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το όχημα του βουλευτή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα.

Άνδρες της τροχαίας εντόπισαν το όχημα του Κ. Μπαρμπαρούση, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, να κινείται με ιλιγιώδη ταχύτητα λίγο μετά από το Αντίρριο και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Ο βουλευτής, που βρισκόταν στο τιμόνι, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και πήγε να παρασύρει τους τροχονόμους.

Ακολούθησε καταδίωξη υπό καταρρακτώδη βροχή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κ. Μπαρμπαρούσης οδηγούσε επικίνδυνα το μαύρο Volvo του -που δεν αποκλείεται να είναι το βουλευτικό του όχημα- θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των αστυνομικών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία για το περιστατικό, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν οι αστυνομικοί.

Η πρωτοφανής πρόκληση στη Βουλή και η δίωξη για εσχάτη προδοσία
Όλα ξεκίνησαν μετά τις προκλητικές δηλώσεις στη Βουλή του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ενώ εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.