Απ. Παπαδούλης στο Ράδιο ΕΝΑ: “Ο Μπέος έχει κόμπλεξ- Σημαιοφόρος υβριστής των πάντων” (ηχητικό)

Τόνισε ο επικεφαλής της β ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου

Δεν παρέστη χθες ο κ. Απόστολος Παπαδούλης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και σήμερα μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Γιώργο Καρεκλίδη, εξήγησε τους λόγους, τονίζοντας πως δεν έχει μάθει να τον βρίζουν, αναφερόμενος στον Αχ.Μπέο, ο οποίος έχει μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια παιδική χαρά. Ο κ. Παπαδούλης είπε ότι ο Αχ. Μπέος έχει κόμπλεξ και είναι σημαιοφόρος υβριστής των πάντων, καθώς δεν έχει αφήσει κανέναν που να μην τον βρίσει.

“Μέχρι πριν από ένα μήνα θεωρούσα υποχρέωσή μου όταν υπάρχει δημοτικό συμβούλιο να το λαμβάνω ως πρώτη προτεραιότητα. Χθες είχα κι άλλες υποχρεώσεις. Για μένα δεν είναι δημοτικό συμβούλιο, είναι μια παιδική χαρά του Μπέου που έχει τους διάφορους παρατρεχάμενους να τον χειροκροτούν και να βρίζει κι επειδή εγώ δεν έχω μάθει να βρίζω και να με βρίζουνε, πήγα στις άλλες μου υποχρεώσεις”, εξήγησε ο κ. Παπαδούλης.

Σχολίασε πως όσα είδε να συμβαίνουν στο ΔΣ ήταν απαράδεκτα και σημείωσε πως “αυτός ο άνθρωπος έτσι έχει μάθει να συμπεριφέρεται και προφανώς έτσι συμπεριφέρεται στους δικούς του. Εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να τον ανέχομαι. Απορώ για την αξιοπρέπεια των υπολοίπων που τον ανέχονται και μιλώ για τη συμπολίτευση. Πιστεύω ότι οι Βολιώτες είναι ικανοποιημένοι, τους εκφράζει αυτός ο Δήμαρχος. Έχουμε πολύ καταπιεσμένη κοινωνία και πολλοί φοβούνται να βρίσουν και έχουν σημαιοφόρο τον υβριστή που βρίζει τους πάντες. Ο άνθρωπος έχει κόμπλεξ”.

Μάλιστα ο κ. Παπαδούλης μιλώντας για την κοινωνία του Βόλου σε συνάρτηση με τον Αχ. Μπέο ανέφερε πως οι δημότες δεν βλέπουν τη βρωμιά που υπάρχει στην πόλη, αλλά “θα ευτυχήσουν εάν έρθει ένας τραγουδιστής τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι το επίπεδο του Βολιώτη. Θα γίνεται και ακόμη χειρότερο το επίπεδο, όχι μόνο του Βολιώτη, αλλά του Έλληνα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.