Από την Αίγυπτο στον Βόλο… αναζητώντας τα χαμένα του παιδιά!

Ένας 37χρονος που έχει πληροφορίες ότι βρίσκονται στον «Μόζα» …

Τα δύο χαμένα μικρά παιδιά αναζητά μάταια εδώ και δύο χρόνια, ένας 37χρονος από την Αίγυπτο, που μετά από πληροφορίες που είχε ότι βρίσκονται στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Μόζας», έφτασε χθες στον Βόλο και μέσω άδειας από την Αστυνομία θα επισκεφθεί το κέντρο, για να διαπιστώσει αν τα παιδιά του βρίσκονται εδώ.
Ο αλλοδαπός άνδρας αναζητά τα παιδιά του που είναι κορίτσι ηλικίας 6 και αγόρι 9 χρονών, τα οποία έχασε σε ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης το 2016 και μέχρι σήμερα, παρά τις περιπλανήσεις του και τις προσπάθειες που έχει κάνει, δεν μπόρεσε να τα εντοπίσει, ενώ ξέρει ότι βρίσκονται στη ζωή, γιατί είχαν διασωθεί.
Ο 37χρονος, που ζει έξω από το Κάιρο, επισκέφθηκε χθες τον εισαγγελέα υπηρεσίας, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του και ζήτησε άδεια για να επισκεφθεί το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Μόζας», για να διαπιστώσει αν όντως τα δύο χαμένα παιδιά του βρίσκονται στο χώρο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός πήρε «πράσινο φως» από την Εισαγγελία και σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί την Αστυνομία, ώστε να πάει με συνοδεία στον «Μόζα», για να διαπιστώσει αν όντως τα παιδιά του βρίσκονται στην περιοχή μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.