«Δεν τίθεται θέμα αρπαγής του εννιάχρονου στη Νέα Δημητριάδα»

Μετά από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί

Η περίεργη υπόθεση για ένα εννιάχρονο παιδί απασχόλησε σήμερα τις Αστυνομικές Αρχές του Βόλου (δείτε σχετικά ΕΔΩ), ωστόσο το θέμα ξεδιαλύνει όπως φαίνεται, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για απόπειρα αρπαγής.

Ο μικρός φαίνεται ότι αυτοβούλως βρέθηκε μακριά από την οικία του, με περαστικούς που τον γνώριζαν να τον ρωτούν που πηγαίνει και γιατί δεν είναι με τους οικείους του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, μετά από τη σχετική έρευνα καταλήγουν στο ότι τελικά ένας περαστικός, γνωστός στην περιοχή και στους περαστικούς που γνώριζαν και το παιδί, προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει το παιδί στο σπίτι του. Το εννιάχρονο αρχικά δέχθηκε, στη συνέχεια ωστόσο φαίνεται ότι αντέδρασε στη διάρκεια της διαδρομής και γι’ αυτό κατέβηκε από το δίκυκλο.

Ωστόσο κρυμμένος μέσα σε θάμνους προκάλεσε την ανησυχία εργαζομένων σε παρακείμενη επιχείρηση που κάλεσαν την Αστυνομία, και κάπως έτσι προέκυψε το σενάριο περί απόπειρας αρπαγής. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται από πλευράς των αστυνομικών πηγών, με τον μικρό να καλείται πλέον να τα βγάλει πέρα με τη μητέρα του!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.