«Είδαν φώτα αναμμένα… και μπήκαν και οι άλλοι»!

Φέρεται να δήλωσε ο 37χρονος για το τηλεοπτικό ντέρμπι εν μέσω …καραντίνας

Με φυλάκιση και χρηματική ποινή βρίσκεται αντιμέτωπος ο 37χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης σε πρώην καφενείο στον οικισμό ρομά Αλιβερίου να βλέπει το ισόπαλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στη τηλεόραση με ακόμη 14 άτομα, εν μέσω των μέτρων της καραντίνας!

Κατά του 37χρονου ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση των περιοριστικών όρων, με κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών και οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε αναβολή για να ενημερωθεί για την υπόθεση. Η αναβολή έγινε δεκτή και το Δικαστήριο ορίστηκε για σήμερα Παρασκευή, αλλά αποφασίστηκε να αρθεί η κράτηση του δράστη, που σημαίνει ότι μάλλον θα αποσυρθεί η υπόθεση από το αυτόφωρο.

Και αυτό διότι με το καθεστώς που λειτουργούν τα Δικαστήρια, γίνονται μόνο όσα αυτόφωρα οι δράστες είναι κρατούμενοι, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να παραπεμφθεί σε ρητή δικάσιμο.

Ο νόμος προβλέπει για το συγκεκριμένο αδίκημα, ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος υποστήριξε ότι είχε πάει να δει τον αγώνα με τον ανήλικο γιο του στο πρώην καφενείο που είναι ιδιοκτησίας του πατέρα του, αλλά τον αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι του οικισμού που είδαν αναμμένα τα φώτα, μπήκαν και αυτοί να δουν τον αγώνα και δεν μπορούσε να τους διώξει.
Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο μετά από καταγγελία έκαναν προσαγωγή όλων όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα και βεβαίωσαν πρόστιμο 3.000 € στον 37χρονο, που κρατήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και 300 € στους υπόλοιπους 14 για άσκοπη μετακίνηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.