Εκατοντάδες Αη Βασίληδες έτρεξαν στο 3ο Volos Santa Run στον Βόλο

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2018 στον Βόλο με το 3ο Volos Santa Run, που συνδύασε τον αθλητισμό, με τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και πάνω από όλα με τη φιλανθρωπική διάσταση που είχε και φέτος η εκδήλωση, καθώς οι συμμετέχοντες έριξαν στον ειδικό κουμπαρά ό,τι επιθυμούσαν, ώστε να μοιραστεί στα ιδρύματα της πόλης μας.

Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός από κάθε άλλον, καθώς δεν υπήρχε κατάταξη, εγγραφές, αριθμοί και νικητές. Για την ακρίβεια νικητές ήταν όλοι όσοι μετείχαν σε αυτή την εορταστική διαδρομή απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου που επιλέχθηκε, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι από 1 ως 101 ετών! Οι Αγιο-Βασίληδες ξεκίνησαν από το χωριό του Άη Βασίλη, διέσχισαν την Ερμού και τερμάτισαν όλοι μαζί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου έψαλλαν τα κάλαντα.

Πολλές ευχαριστίες για μία ακόμη φορά στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας που υποστήριξε τη διοργάνωση, στη Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και στον εμπνευστή του Volos Santa Run από την πρώτη χρονιά της διεξαγωγής, τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.