Ελεύθερος με όρους 28χρονος, μέλος της οργάνωσης διακίνησης κοκαΐνης στη Μαγνησία

Απολογήθηκε χθες και σήμερα ολοκληρώνονται οι απολογίες

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή ένας 28χρονος άνδρας, που ήταν το πέμπτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Στον κατηγορούμενο, που φέρεται να έχει το ρόλο περιφερειακού μέλους της εγκληματικής ομάδας, τέθηκαν όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μέχρι να γίνει η δίκη του και εγγυοδοσίας 500 €.
Προχθές κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δύο 25χρονοι, που φέρεται να ήταν αρχηγός και υπαρχηγός της σπείρας, αφέθηκαν ελεύθεροι ένας 45χρονος και ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας με όρους και εγγύηση 10.000 € ο καθένας, ενώ ελεύθερες επίσης με όρους αφέθηκαν ο 40χρονη μητέρα του αρχηγού και η 22χρονη σύντροφος του υπαρχηγού.
Για σήμερα Μ. Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η απολογία του έκτου μέλους της εγκληματικής οργάνωσης, ενός 24χρονου, που φέρεται να είναι βασικό μέλος της οργάνωσης, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Κυριακή στη Σαντορίνη.
Τα πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Οι αστυνομικοί έκαναν συνολικά έξι νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 424, 84 γραμμαρίων,
ποσότητα κάνναβης, βάρους 1.453, 20 γραμμαρίων,
8 κινητά τηλέφωνα,
5 ζυγαριές,
το χρηματικό ποσό των 25.260 € και
1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.