Ηλιόλουστα προχωρά η εβδομάδα στη Μαγνησία

Η παραλία του Βόλου
Το θερμόμετρο θα «αγγίξει» τους 25 βαθμούς Κελσίου

Μια ηλιόλουστη εβδομάδα διανύει η Μαγνησία, με πολύ καλό καιρό και καλές θερμοκρασίες για την εποχή, αν και ο κ. Τακούδης ενημέρωσε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα σημειωθούν ασθενείς βροχές, οι οποίες όμως είναι πρόσφορες αυτή την περίοδο για την γεωργία και τους καλλιεργητές. Ο κ. Τακούδης, μάλιστα, είπε πως σε σύγκριση με την υπόλοιπη Θεσσαλία η Μαγνησία θα είναι αρκετά ευνοημένη.

Αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη ο καιρός αναμένεται αίθριος σε όλο τον Νομό, με τους ανέμους να πνέουν νότιοι έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες στον Βόλο θα κυμαίνονται από 15.0°C έως 24.0°C.
Εξίσου αίθριος αναμένεται ο καιρός και την Πέμπτη με το θερμόμετρο να ανεβαίνει περισσότερο και να φτάνει τους 25.0°C, ενώ οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς.
Την Παρασκευή ο καιρός αρχίζει να μεταβάλλεται, καθώς θα είναι σχεδόν αίθριος, ενώ θα σημειωθούν συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι έως μέτριοι, με την θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα και να φτάνει έως τους 25.0°C.

Το Σαββατοκύριακο αναμένονται κατά τόπους βροχές οι οποίες θα σημειωθούν κυρίως στην υπόλοιπη Θεσσαλία και όχι τόσο στον Νομό Μαγνησίας. Αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες συννεφιές τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες ακριβώς λόγο των νότιων ανέμων στην πόλη του Βόλου θα κυμαίνονται από τους 16.0°C έως τους 25.0°C.
Σχετικά με την έναρξη της επόμενης εβδομάδας ο κ. Τακούδης με τα μέχρι τώρα στοιχεία εκτιμά ότι η θερμοκρασία θα υποστεί μια μικρή πτώση, στην πορεία όμως θα ανέβει πάλι και μάλιστα τόνισε ότι θα φτάσει σε καλοκαιρινές πλέον θερμοκρασίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.