Καταγγελία γονέων για αψιμαχία στο ΕΑΚ μαθητών, με τον δήμαρχο Βόλου!

Ο Αχ. Μπέος, φέρεται να… απάντησε σε μαθητές, για σύνθημα που είπαν για τον Ν.Π.Σ.

Προς διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν περιστατικό, στο οποίο «εμπλέκεται» ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, μετά από αναφορές γονέων, ότι εκφράστηκε αρνητικά προς το πρόσωπο παιδιών, ενώ φέρεται να επίπληξε τον γυμναστή του σχολείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την έκθεση του σχολείου για συμβάν που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών του 8ου Γυμνασίου Βόλου για την 25η Μαρτίου στο ΕΑΚ με τον Δήμαρχο Βόλου, παρέλαβε ήδη από την διεύθυνση του σχολείου, η Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Τα παιδιά μαζί με τον γυμναστή τους βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο ΕΑΚ για να κάνουν πρόβα για την παρέλαση, ενώ κάποια στιγμή στο χώρο βγήκε να κάνει προπόνηση η ομάδα του ΝΠΣ. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν κάποιοι απ΄τους μαθητές, ορισμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της ομάδας.
Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχ. Μπέος που βρίσκονταν εκεί, βγήκε λίγο αργότερα στον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με πληροφορίες και σχολικούς κύκλους, έκανε παρατήρηση στον γυμναστή για τα συνθήματα, ενώ οι γονείς των παιδιών που έκαναν την καταγγελία στην Δ.Δ.Ε. ανέφεραν ότι καταφέρθηκε και εναντίον των μαθητών αλλά και των γονέων τους.
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκρ. Σαβελίδης, που ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε ότι υπάρχει καταγγελία από δύο γονείς, ενημερώθηκε για το συμβάν το οποίο επιβεβαιώνεται, ενώ η έκθεση του σχολείου για το τι ακριβώς συνέβη, θα εξεταστεί λεπτομερώς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.