Κραυγή αγωνίας γυναίκας στον Βόλο- «Κινδυνεύω…»

Την χτυπά και απειλεί ο σύζυγός της ότι θα την σκοτώσει

Για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη αδύναμων προσώπων κατηγορείται ένας 31χρονος, ο οποίος έστειλε την 30χρονη σύζυγό του στο Νοσοκομείο με σπασμένο χέρι και απείλησε ότι θα την σκοτώσει, μπροστά στο ηλικίας 7 μηνών κοριτσάκι τους. Ο ίδιος απέδωσε την πράξη του στην ζήλεια.
Ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη μετά από καταγγελία της συζύγου του κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, ώστε να γίνει διαδικασία ποινική διαμεσολάβησης και μέχρι τότε κρατείται.
Η γυναίκα, που ήταν σοβαρή και καλλιεργημένη, είχε το χέρι της σε γύψο, μη έχοντας που να αφήσει το παιδί το πήρε μαζί της στα Δικαστήρια με το καρότσι.
Η 31χρονη καταγγέλλουσα δεν θέλει να μπει σε διαμεσολάβηση και ισχυρίζεται ότι ήταν επιχείρημα του συνηγόρου του κατηγορούμενου για να αποφύγει την κράτηση. Η γυναίκα τόνισε στο Δικαστήριο ότι κινδυνεύει, φοβάται τον σύζυγό της, ψάχνει κάπου να μείνει για να μην κινδυνεύουν η ίδια και το παιδί , καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και φοβάται ότι θα επαναληφθεί.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι την ζηλεύει και εξεμάνη όταν πληροφορήθηκε ότι θα μείνει κρατούμενος μέχρι αύριο Παρασκευή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.