Μαγνησία: Αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 15.0°C

Αίθριος αναμένεται ο καιρός, χωρίς έντονα καιρικά φαινόμενα, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται σε πολύ καλές τιμές σχεδόν κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας. Μάλιστα, ιδιαίτερα καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς με τον κ. Θεοφάνη Τακούδη, Μετεωρολόγο του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» να δηλώνει στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή ότι η θερμοκρασία θα φτάσει το Σάββατο έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη, αίθριος σχεδόν θα παραμείνει ο καιρός, αλλά αναμένονται τοπικές συννεφιές και είναι πιθανό να σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία στον Βόλο θα κυμανθεί από 5.0°C έως 14.0°C.
Την Πέμπτη, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, θα υπάρξουν πυκνότερες συννεφιές, κυρίως στα ανατολικά και νότια του Νομού Μαγνησίας, ενώ είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία στην πόλη του Βόλου θα κινείται από τους 7.0°C έως τους 14.0°C.
Αίθριος ο καιρός την Πρωτοχρονιά
Παρασκευή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, Σάββατο και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ο καιρός θα είναι καλός και αίθριος χωρίς πιθανότητα βροχών, σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο. Συγκεκριμένα την Παρασκευή οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 7.0°C έως τους 12.0°C, ενώ το Σάββατο θα αγγίξει τους 15.0°C.
Την Κυριακή, όμως, η θερμοκρασία υποχωρεί με την εμφάνιση βορειοανατολικών βοριάδων οι οποίοι με το πέρας του χρόνου θα ενταθούν, ενώ ο κ. Τακούδης ανέφερε ότι υπάρχουν πιθανότητες κατά τόπους βροχών. Στις ορεινές περιοχές θα εκδηλωθούν και ασθενείς χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη του Βόλου θα κυμανθεί από 6.0°C έως 11.0°C.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.