Με τι θερμοκρασίες μας αποχαιρετά ο Αύγουστος στη Μαγνησία- Πότε έρχονται βροχές

Το πρωί του Σαββάτου αναμένονται ίσως τοπικές βροχές στο Ν. Πήλιο και τις Σποράδες

Θα δροσίσει ο καιρός και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με τα προβλέψεις των μετεωρολόγων.
Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, μέχρι αύριο θα φτάσουμε σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, που θα είναι ευχάριστο διάλειμμα στις συνεχόμενες υψηλές θερμοκρασίες.
Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη θα φυσάει ελαφρύ βοριαδάκι και προβλέπεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας με μέγιστες 32-33 °C, λόγω φαινομένων στα Βαλκάνια και ο καιρός θα συνεχίσει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.
Από το μεσημέρι της Παρασκευής , προβλέπεται μια αστάθεια που θα επηρεάσει κυρίως Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα και λιγότερο την Μαγνησία, με νέα πτώση της θερμοκρασίας στους 30-31 °C.
Το πρωί του Σαββάτου αναμένονται ίσως τοπικές βροχές στο Νότιο Πήλιο και τις Σποράδες, για μικρό χρονικό διάστημα, με σύντομη βελτίωση το Σαββατοκύριακο και οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν στα επίπεδα των 30-31 °C, με ελαφρύ βοριαδάκι.
Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι οι θερμοκρασίες αυτές αναμένεται να συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.
Με βάση στατιστικά στοιχεία ο κ. Τακούδης εκτιμά ότι από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μετά, αναμένονται αρκετές βροχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.