Πάνος Σόμπολος στο Ράδιο ΕΝΑ: «Εάν είναι αυτή η αλήθεια, θα μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα»

Ο έγκριτος και έμπειρος δημοσιογράφος μιλά για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών

«Θρίλερ» χαρακτήρισε τον τρόπο που εξελίσσεται η ιστορία των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ο παλαίμαχος και έγκριτος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος, από τη στιγμή που η μητέρα συνελήφθη και ήρθε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος μιλά στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή τονίζοντας ότι εάν τα μέχρι τώρα στοιχεία βγουν αληθινά, θα μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα.

«Η ιστορία εξελίσσεται σε θρίλερ, ειδικά αν αποδειχθεί οτι δολοφονήθηκαν τα τρία αγγελούδια. Αν αυτή είναι η αλήθεια θα έχουμε να κάνουμε με το έγκλημα του αιώνα», τονίζει ο κ. Σόμπολος έχοντας δει και αντιμετωπίσει στην πολυετή δημοσιογραφική του πορεία πολλές υποθέσεις, αλλά καμία σας αυτή. Σημείωσε, επίσης, ότι θα είναι πρωτόγνωρη ιστορία και για τις αστυνομικές υποθέσεις.

Ο ίδιος, όμως, ως έμπειρος δημοσιογράφος, συμβουλεύει τους νεότερους πως πρέπει να κρατήσουν απόσταση από την ιστορία, μακριά από συμπεράσματα, καθώς δεν είναι αρμόδιοι οι ίδιοι να πουν αν η μητέρα είναι ένοχη ή αθώα. «Η δουλειά μας είναι να καταγράφουμε τα γεγονότα και να τα παρουσιάζουμε στον κόσμο, για να βγάλει ο ίδιος τα συμπεράσματά του»,υπογραμμίζει ο κ. Σόμπολος.

«Εάν από τις έρευνες της αστυνομίας και της δικαιοσύνης αποδειχθεί ότι είναι η δολοφόνος, θα μιλάμε για ένα πρωτοφανές έγκλημα, γιατί δολοφονία τριών παιδιών έχει ξανασυμβεί και, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη, όπου πατέρας σκότωσε τα τρία παιδιά του και αυτοκτόνησε. Η δολοφονία έγινε μια φορά και την ίδια στιγμή. Στην υπάρχουσα υπόθεση υπάρχει διαφορά. Εάν αποδειχθεί ότι η μητέρα δολοφόνησε τα τρία αγγελούδια, τότε έχουμε να κάνουμε με serial killer, με έναν κατά συρροή δολοφόνο, καθώς ο τρόπος που έγινε, εάν έγινε, και το τι ακολούθησε στη συνέχεια δημιουργούν ένα θρίλερ», εξηγεί αναλυτικά την προσωπική του άποψη ο έγκριτος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ. Υπενθυμίζει σε αυτό το σημείο, πως μέχρι τώρα η μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία του ενός παιδιού και όχι για τα άλλα δύο.

Ο ίδιος, κλείνει τα λεγόμενά του με μια ευχή, ευελπιστώντας να διαψευστούν οι αστυνομικές αρχές, η δικαιοσύνη και οι γιατροί. «Μακάρι να μην εξελιχθούν έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα. Ο χρόνος θα δείξει. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας», επισημαίνει ο κ. Σόμπολος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.