Πήρε από Βολιώτη 350 ευρώ απ΄το λογαριασμό του, αντί να πληρώσει σόμπα που του πωλούσε!

Καταδικάστηκε 30χρονος για απάτη κατά Βολιώτη

Για απάτη σε βάρος Βολιώτη, ο οποίος πωλούσε μια σόμπα, μέσω ιστότοπου αγγελιών καταδικάστηκε ερήμην ένας 30χρονος, ο οποίος αντί να καταθέσει 350 € όσο έκανε το προς πώληση αντικείμενο, έκανε ανάληψη του ποσού!
Ο 30χρονος κατηγορούνταν για απάτη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών, με όρο να καταβάλει στον παθόντα 350 € (όσα του πήρε) χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και αν εντοπιστεί και συλληφθεί θα οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. Η απάτη έγινε το 2021, όταν Βολιώτης έβαλε αγγελία πώλησης μιας σύμπας, έναντι 350 €. Ο 30χρονος εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, του τηλεφώνησε, του είπε ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει τη σόμπα και συμφώνησαν.
Ο απατεώνας ζήτησε από τον Βολιώτη τραπεζικό λογαριασμό για να του κάνει κατάθεση των χρημάτων, και του θύμα του έδωσε λογαριασμό της υπηρεσίας «Λεφτά στο λεπτό».
Αφού ο κατηγορούμενος είδε τον λογαριασμό, αντί να κάνει κατάθεση 350 €, κατάφερε και του πήρε από τον λογαριασμό 350 €.
Ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού που κατέληξαν τα χρήματα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και καταδικάστηκε ερήμην.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.