Στα μέσα Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου

Σταδιακά μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θα ξεκινήσουν και οι άλλες πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος
Νέες συνδέσεις με Στουτγκάρδη Γερμανίας και Μπρνο Τσεχίας

Στις 13 Μαΐου ξεκινούν για το 2023 οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με δύο αρχικά δρομολόγια από το Μόναχο και από το Παρίσι, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο Κώστας Ευσταθίου, αερολιμενάρχης Ν. Αγχιάλου. Φέτος οι νέες πτήσεις αφορούν στη σύνδεση με την Στουτγκάρδη και με το Μπρνο της Τσεχίας.
Ο κ. Ευσταθίου ανέφερε ότι σταδιακά μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θα ξεκινήσουν και οι άλλες πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, για το 2023 θα γίνουν πτήσεις τσάρτερ προς και από το αεροδρόμιο Ν. Αχιάλου, από την Αγγλία με την Easy Jet, από την Βιέννη με την Austrian Airlines, με τρεις πόλεις της Γερμανίας (Μόναχο, Ντίσελντορφ και για πρώτη φορά φέτος με Στουτγκάρδη) με την Condor και την Eurowings και από το Παρίσι με την Transavia France.
Επίσης, για πρώτη φορά να γίνει σύνδεση της Ν. Αγχιάλου με το Μπρνο της Τσεχίας, που ξεκινάει 15 Ιουνίου με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα μέχρι 20 Σεπτεμβρίου.

«Πτήση Ν. Αγχιάλου – Ηρακλείου Κρήτης»

Φέτος ακόμη, θα γίνει η πτήση Ν. Αγχιάλου – Ηρακλείου Κρήτης, από αρχές Ιουνίου, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Για φέτος υπάρχει ελπίδα να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε στις αφιξο- αναχωρήσεις τα επίπεδα του 2019 και από τα επόμενα χρόνια να πάει ακόμη καλύτερα, καθώς υπάρχει δυνατότητα το αεροδρόμιο να εξυπηρετήσει ακόμη και δεκαπλάσιο αριθμό πτήσεων από τις υπάρχουσες.
Ο αερολιμέναρχης επισήμανε ότι μπορεί κάποιος να κλείσει θέσεις με τα αεροσκάφη που συνδέουν τη Ν. Αγχίαλο με Γερμανία, Αγγλία και Αυστρία, καθώς θα μπορεί να κλείνει ηλεκτρονικά αεροπορικά εισιτήρια, ενώ για τους δύο προορισμούς (Γαλλία, Τσεχία) υπάρχει βαθμός δυσκολίας, καθώς είναι μισθωμένες πτήσεις τσάρτερ που είναι ναυλωμένες για να φέρνουν κόσμο προς την Εύβοια και τα Καμένα Βούρλα αντίστοιχα, αλλά εκτιμάται ότι θα υπάρχουν μερικές θέσεις.

Στόχος οι επόμενες εταιρείες

Ο κ. Ευσταθίου ανέφερε ότι το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου έχει πολύ καλές κριτικές και σε έρευνα της Google κατέλαβε την πρώτη θέση στην εξυπηρέτηση, την καθαριότητα, το προσωπικό που εργάζεται και πόσο ευγενικά φέρεται. Ο αερολιμενάρχης δήλωσε ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο και εκείνο που απομένει είναι να μπορέσουν να έρθουν περισσότερες πτήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.