Το απόγευμα στην παραλία το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ομιλητής, ο Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ. Αθανάσιος Καραθανάσης

Κορυφώνεται σήμερα με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, στις 7.30 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, η αντίδραση και των Μαγνησιωτών, στα όσα λέγονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ο Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ανακοίνωσε και καλεί επίσημα, «σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στην παραλία του Βόλου, κοντά στο Πανεπιστήμιο, όπου θα γίνει συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος με κύριο ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή του Α.Π.Θ. και Καθηγητή Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ. Αθανάσιο Καραθανάση. H συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη».

Στο μεταξύ, την υποστήριξη του εγχειρήματος, ανακοίνωσε και η Μητρόπολη Δημητριάδος, καθώς η Πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κ. Βενετία Μπελιτσιώτη επισκέφθηκε στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο και έλαβε τις σχετικές διαβεβαιώσεις.
Παράλληλα και άλλοι φορείς, έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στο συλλαλητήριο. Εξάλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας με ανακοίνωσή του, προσκαλεί να συμμετέχουν οι συμπολίτες στο συλλαλητήριο, ενώ και το παράρτημα Ν. Μαγνησίας, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στο συλλαλητήριο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.