Το δράμα μιας 38χρονης και της μητέρας της στην Αγριά…

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια χθες η κόρη...

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε χθες το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μια 38χρονη γυναίκα που φέρεται να κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα ζει με την ηλικίας 72 χρονών μητέρα της στην Αγριά φέρονται να μαλώνουν συχνά μεταξύ τους και τις τελευταίες δυο ημέρες απασχολούν το ΕΚΑΒ για μεταφορά τους στο Νοσοκομείο, τη στιγμή που η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει επιφορτιστεί με τη μεταφορά περιστατικών Covid και εξιτηρίων από τις κλινικές κορωνοϊού στα σπίτια τους και υπάρχει εδώ και καιρό μεγάλος φόρτος εργασίας.

Την Τρίτη κάλεσαν ασθενοφόρο επειδή η μητέρα φέρεται να είχε καταναλώσει χάπια, αλλά αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Νέο επεισόδιο μεταξύ των δύο γυναικών, αναφέρουν οι πληροφορίες, σημειώθηκε χθες το πρωί, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά δεν διαπιστώθηκε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας.

Λίγο πριν τις 11 π.μ. η 38χρονη κάλεσε το ΕΚΑΒ λέγοντας ότι έχει καταναλώσει χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.