Βόλος: Τι είπε στα Δικαστήρια ο 30χρονος για τη ληστεία σε βάρος 27χρονης

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και χρηματική εγγύηση 10.000 € αφέθηκε μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή ένας 30χρονος Βολιώτης που κατηγορείται για ληστεία σε βάρος μιας 27χρονης από την Αθήνα, άσκηση βίας και πρόκληση σωματικών βλαβών, έργω εξύβριση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά του 30χρονου φίλου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της ληστείας, παραδέχτηκε την άσκηση σωματικής βίας και την σωματική βλάβη που της προκάλεσε, αρνήθηκε ότι προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη στον 30χρονο φίλο της και παραδέχτηκε την κατηγορία της έργω εξύβρισης.
Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε δικάσιμο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας.
Ο 30χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Μαΐου στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).
Ο 30χρονος με έναν φίλο του βρισκόταν σε μπαράκι στο κέντρο του Βόλου, όπου γνωρίστηκαν με το ζευγάρι έναν 30χρονο και μια 27χρονη, κατοίκων Αθήνας. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα που έκλεισε το μπαράκι, ο 30χρονος πρότεινε στο ζευγάρι να πάνε κάπου πιο απόμερα για να καθίσουν και να συζητήσουν.
Οι τρεις άνδρες και η 27χρονη, πήγαν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όπου ο τρίτος άνδρας αποχώρησε και έμειναν ο σύντροφος της γυναίκας και ο 30χρονος φερόμενος δράστης, για αρκετή ώρα συζητώντας.
Αφού πέρασαν περίπου 2 ώρες, ξαφνικά ο 30χρονος άρχισε να ρίχνει κρασί στην κοπέλα και κάποια στιγμή της άρπαξε την τσάντα. Στην προσπάθεια της 27χρονης να αντισταθεί της έριξε γροθιές στο πρόσωπο, παίρνοντας τελικά την τσάντα της και προσπάθησε να απομακρυνθεί. Τότε ο 30χρονος σύντροφος της κοπέλας, προσπάθησε να τον εμποδίσει και να πάρει πίσω την τσάντα, αλλά επίσης δέχτηκε γροθιές στο πρόσωπο και ο δράστης κατάφερε να φύγει τρέχοντας. Οι παθόντες ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και αστυνομικοί μετά από έρευνες κατέφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 30χρονο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.