400 θέσεις διαθέσιμες για τους φιλάθλους της Νίκης στη Στυλίδα

Τετρακόσιες θέσεις από τις συνολικά 800 που έχει χωρητικότητα το γήπεδο της Στυλίδας (όλες με πλαστικά καρεκλάκια) θα είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου για τον αγώνα με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής το προσεχές Σάββατο (6/10).

Αυτό συμφωνήθηκε σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, με τον κ. Τάσο Πουρνάρα, πρόεδρο της Στυλίδας. Η κερκίδα ουσιαστικά θα χωριστεί στη μέση μ’ ένα κιγκλίδωμα και ένα πλέγμα που τοποθετήθηκε, αλλά το σημαντικό είναι ότι οι εκδρομείς από τον Βόλο θα φιλοξενηθούν, όπως πρέπει. Το εισιτήριο θα είναι 10 ευρώ, ενώ για παιδιά έως 18 ετών πέντε ευρώ είτε για φίλους των γηπεδούχων είτε των φιλοξενουμένων.

Το Magnesiasports επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Α.Ο. Στυλίδας, που έχει ζήσει αρκετά χρόνια στον Βόλο ως στρατιωτικός, ενώ είναι και παλιός ποδοσφαιριστής, επομένως γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμική της Νίκης. Αφού πρώτα μας διευκρίνισε ότι το γεγονός ότι το ματς γίνεται Σάββατο αφορά κυρίως την αστυνομία και πως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε δυο αγώνες ταυτόχρονα στον νομό Φθιώτιδας με πολύ κόσμο, καθώς την Κυριακή στις 16.00 γίνεται η αναμέτρηση Λαμία-ΟΦΗ για τη Super League, τόνισε ότι ο ίδιος και η ομάδα της Στυλίδας θα δείξουν τον πρέποντα σεβασμό στη Νίκη ως ιστορική ομάδα που είναι. Συγκεκριμένα ο κ. Πουρνάρας ανέφερε στο Magnesiasports:

«Έχω παίξει 31 χρόνια ποδόσφαιρο και γνωρίζω τα πάντα. H Νίκη είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και θέλει σεβασμό. Εντός αγωνιστικού χώρου δε θα τη σεβαστούμε, με την έννοια ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα δείξουμε όμως σεβασμό στη Νίκη, σ’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, σε όλα τα άλλα επίπεδα. Έχω ζήσει πολλά χρόνια στον Βόλο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Γενικότερα έχουμε μεγάλο σεβασμό σε όλες τις μεγάλες ομάδες, στη Νίκη, στον Ολυμπιακό, τον Πιερικό, την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Εμείς έχουμε μία ομάδα, που αποτελείται από 95% από Στυλιδιώτες και παίζουμε για τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας. Έχω τρία χρόνια πρόεδρος, συνένωσα δύο τοπικές ομάδες και ανεβήκαμε αήττητοι και με το μικρότερο μπάτζετ από το Τοπικό. Κάναμε το μεγάλο άλμα με δικά μας παιδιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.