Αναγκαία η σημερινή νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Σήμερα (15:00) στη Νεάπολη με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Επιτακτική είναι η ανάγκη για νίκη σήμερα 26/2 για τον Ολυμπιακό Βόλου στο παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στη Νεάπολη, για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για να “φύγει” από την προτελευταία θέση…

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να είναι στην επικίνδυνη ζώνη και να αναζητεί λύσεις και βαθμούς. Σήμερα είναι 12ος στην βαθμολογία με 15 μόλις βαθμούς και έχει μπροστά του «τελικούς», που κάθε απώλεια είναι “απαγορευτική”!

Το παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εντός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει να κερδηθεί για να πάρει ανάσα… και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σταματίου, ποντάρει και στον κόσμο και στην θέληση των παικτών και σε “επιστροφές” τραυματιών που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο προηγούμενο ματς απέναντι στην ομάδα του Σβορώνου… και δεν ήταν και λίγοι!. Επίσης επιστρέφει ο Αλέξανδρος Αναστασίου, που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας και αυτός που από τότε που ο Κ. Σταματίου τον χρησιμοποίει ως φορ είναι ο μόνος που έχει σκοράρει!

Για σήμερα μόνη απουσία είναι ο Κ. Καμπέρης και στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Ζαχαρίας Καβουσάκης, Θανάσης Μαργαρίτης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Κώστας Σιουμουρέκης, Βασίλης Ακριβόπουλος, Γιώργος Σκύφτας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Νίκος Μυλωνάς, Φώτης Καρατσόλης, Μάριος Παπαδήμος, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Ντινόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Δημήτρης Γιαρλέλης και Αχιλλέας Κωνσταντίνου

Παιχνίδια για να βρει ο Ολυμπιακός Βόλου βαθμούς υπάρχουν αρκετά αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής ο πρώτος στόχος είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι.

                Ο Εθνικός Ν.Κεραμιδίου

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου βρίσκεται στην 7η θέση μαζί  με 18 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω και εκτός έδρας διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του ομίλου με πέντε γκολ παθητικό σε επτά παιχνίδια.

Με 22 παίκτες είναι η αποστολή του Εθνικού Κεραμιδίου για το σημερινό ματς. Στη διάθεση του Βαγγέλη Μόρα θα είναι οι: Πατσιογεώργος Δημήτρης, Τσιλεγκερίδης Ευριπίδης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Κωτσιαρίδης Ηλίας, Συμεωνίδης Ηρακλής, Μιχαηλίδης Σάββας, Φυτόπουλος Παρασκευάς, Παπαδόπουλος Παύλος, Μπατζώνης Ηλίας, Ζουκάν Δημήτρης, Δαλαμήτρας Απόστολος, Κριεμάντι Τζενγκίς, Γκιώνης Λευτέρης, Χατζηπούργανης Άγγελος, Μαργαρίτης Δημήτρης, Γιαζιτζόγλου Γιώτης, Κόλα Φερνάντο, Ιντζόγλου Λευτέρης, Τουλίκας Γιώργος, Σεχολάρι Αλέξανδρος, Τρούμπαλος Αριστείδης, Λαμπίρης Θωμά.

                Εκδοτήριο εισιτηρίων στη Νεάπολη

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα ώρα 15:00 στο στο Δημοτικό Στάδιο Νέαπολης στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ Εθνικής κατηγορίας θα γίνεται από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης. (Γενική είσοδος 10 ευρώ).

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου όσες γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται στον αγώνα δωρεάν.

                Κάλεσμα από τους Παλαιμάχους

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, απευθύνουν οι Παλαίμαχοι. Αναλυτικά: “Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα Κυριακή 26/2 θα υποδεχτεί τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και χρειάζεται την στήριξη όλων για να φτάσει στη νίκη.

Η  Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.Ο.Β) πέρα από τα μέλη της, καλεί και όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να βρεθούν στη Νεάπολη και να δείξουν έμπρακτα την στήριξη τους στην ομάδα μας που φέτος κάνει μια νέα προσπάθεια και έχει και το  Βολιώτικο χρώμα. Ο Ολυμπιακός έχει διαχρονικά δύναμή του τον κόσμο και αυτό θα πρέπει να φανεί και τώρα…. Γιατί τα δύσκολα ο Ολυμπιακός τα ξεπερνά ενωμένος”.

                Λαρισαίος διαιτητής

Από την Ένωση Λάρισας προέρχεται ο διαιτητής που ορίστηκε για το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική, (15:00)  και είναι ο Γιάννης Ντελέζος, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Δίχρης και Μιχάλης Παπαγεωργίου, από την ίδια Ενωση. Παρατηρητής θα είναι ο Βαγγέλης Γρατσάνης από την Ένωση Τρικάλων.

                Η 16η αγωνιστική

Στην 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής ένα ματς έγινε χθες (ΑΕΠ Κοζάνης – Μακεδονικός Φούφα 5-0) και τα υπόλοιπα σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου (15:00) και είναι:

ΠΟ Ελασσόνας – Εδεσσαϊκός

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Σβορώνος

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Δωτιέας Αγιάς

Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Πιερικός – Καστοριά

ΑΟ Χανιώτης – Κοζάνη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Κοζάνη 37, Πιερικός 26, Κεραυνός Αγγελοχωρίου 24, ΑΟ Χανιώτης 23, Σβορώνος 23, Ελασσόνα 20, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 18, Καστοριά 18, ΠΑΟΚ Κρηστώνης 18, ΑΕΠ Κοζάνης 18 Δωτιέας Αγιάς 17, Εδεσσαϊκός 16, Ολυμπιακός Βόλου 15, και Μακεδονικός Φούφα 13

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.