Aνακοινώνει Καλλέ η Νίκη Βόλου

Ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών-Συμφωνία και με Σπανόπουλο

Η αποχώρηση του Φώτη Τάσσου αλλά και του Παναγιώτη Φιλιππόπουλου από το δυναμικό της Νίκης Βόλου άφησε κενό στις θέσεις των ψηλών, με τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας ωστόσο να το καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο, αφού η συμφωνία με τον έμπειρο  Νίκο Καλλέ είναι δεδομένη.

Οι δυνατότητες του 34χρονου ύψους 2.11 μ. σέντερ είναι αδιαμφισβήτητες, με τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή να έχει περάσει από Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Πανελευσινιακό, Τρίκαλα, Ερμή Αγιάς (νυν ΚΑΕ Λάρισα), και εσχάτως από τον  ΑΣ Καρδίτσας, αγωνιζόμενος πάντα σε υψηλό επίπεδο. Έτσι, η ενίσχυση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως υπέρβαση για τη Νίκη Βόλου, που διατηρεί και για τη νέα χρονιά ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ, στη δύσκολη όπως προμηνύεται χρονιά για τη Β’ Εθνική κατηγορία, η οποία έχει στο πρόγραμμά της και πλέι οφ ανόδου…

Ο Καλλές αναμένεται στον Βόλο σήμερα το απόγευμα για να ανακοινωθεί η συμφωνία μαζί του και από εκεί και πέρα θα ενταχθεί στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες των Μαύρου-Κοσμάτου. Ωστόσο δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ύψους 2.01 μ. Παναγιώτης Σπανόπουλος επιστρέφει στο δυναμικό των «κυανόλευκων», έχοντας αγωνιστεί επίσης σε ΑΕΒ Διμηνίου, ΑΕΚ (υποδομές), ΓΣ Βόλου, Αιολικό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ολυμπιακό Βόλου.

Συγχρόνως η προετοιμασία της Νίκης συνεχίζεται, με τα πρώτα φιλικά (επίσημα και προπονητικά) να έρχονται στο προσκήνιο. Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη με την Αγριά, και την Παρασκευή με την Ανάληψη, ενώ το πρώτο επίσημο φιλικό θα δοθεί στα Τρίκαλα με την ομάδα του Αιόλου-Γόμφων, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός Βόλου με τη συμμετοχή επίσης του Φίλιππου Βέροιας και της Μπίτολα από τη Βόρεια Μακεδονία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.