Ανακοίνωσε Μπλατσέρη, κάνοντας λόγο για ποδοσφαιρικό στοίχημα ο Ολυμπιακός Βόλου

Πάνω απ' όλα για τον ίδιο τον παίκτη, όπως σημειώνει η νέα διοίκηση!

Σε επαγγελματικά πρότυπα θα κινηθεί την ερχόμενη χρονιά κατά δήλωση των υπευθύνων ο Ολυμπιακός Βόλου, και σ’ αυτό το πλαίσιο ήδη προχωρά σε ανακοινώσεις, οπότε σειρά πήρε η συμφωνία με τον Γιώργο Μπλατσέρη, που έτσι κι αλλιώς είχε ήδη γίνει γνωστή.

Ενδιαφέρον πάντως έχει το κείμενο που συνοδεύει την ανακοίνωση, φέροντας ήδη τον παίκτη… προ των «ευθυνών» του όπως θα μπορούσε να εκτιμήσει κανείς. «Ο Γιώργος αγωνίζεται τόσο ως δεξιός, όσο και ως αριστερός winger, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από την επίθεση. Χρησιμοποιεί τόσο το δεξιό, όσο και το αριστερό πόδι και έχει τόσο το τελειώμα, όσο και την τελική πάσα» σημειώνεται και συνεχίζει το κείμενο ως εξής: «Είναι ένα ποδοσφαιρικό στοίχημα για όλους, την τεχνική ηγεσία και πάνω από όλα προσωπικά για τον ίδιο, να δείξει ότι φορώντας μια βαριά φανέλα όπως αυτή του Ολυμπιακού (σ.σ. Βόλου), μπορεί να μείνει όλη την χρονιά πειθαρχημένος στο σύνολο και να δείξει σταθερά και με ταπεινότητα το μεγάλο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. «Καλώς ήρθες “ζογκλέρ”. Πάνω από όλα το “εμείς” και η ομάδα».

Φυσικά, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον, συνεχίζει την τακτική να επικοινωνεί τις εξελίξεις μέσω ενός και μόνο social medium, και συγκεκριμένα μόνο μέσω fb, ωστόσο αφού η διοίκηση θέλει να κινηθεί σε επαγγελματικά πρότυπα όπως έχει δηλώσει, πιθανότατα θα έρθουν στο προσκήνιο εξελίξεις και σ’ αυτό το κομμάτι, αφού μέσω των συγκεκριμένων επικοινωνιακών καναλιών κάτι τέτοιο δεν αρκεί σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.