Ανασυντάσσει τις δυνάμεις του ενόψει Πυράσου ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ η ομάδα της Ν. Αγχιάλου έχει αύριο αγώνα κυπέλλου

Την ώρα που ο Ολυμπιακός Βόλου ανασυντάσσει τις δυνάμεις του μετά το (εύκολο) πέρασμα από την έδρα του ΓΣ Αλμυρού το περασμένο Σάββατο, ο ερχόμενος αντίπαλός του, Πύρασος Νέας Αγχιάλου, έχει αγώνα κυπέλλου αύριο Τετάρτη, αφού στο «Παντελής Μαγουλάς» αντιμετωπίζει τον Ρήγα Φεραίο για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Μία ακόμη αγωνιστική επιβάρυνση λοιπόν έρχεται στο προσκήνιο για τον Πύρασο πριν το πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα των περισσότερων ημερών ξεκούρασης ανάμεσα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Πάντως, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Δανόπουλου, ο Πύρασος έχει πετύχει τρεις νίκες, απέναντι σε Αγχίαλο (2-0 στην τελευταία αγωνιστική), Σαρακηνό και Ακρόπολη, με εννέα τέρματα στο ενεργητικό του και έχοντας δεχθεί δύο. Από την άλλη μετρά απώλειες, όπως αυτή του Γιώργου Θεοδωρόπουλου, που αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Μαγνησίας, ενώ εκτός δράσης έχει τεθεί ο πολύπειρος Γιάννης Αραπίτσας, λόγω τραυματισμού. Από την άλλη, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εντάχθηκαν στο αγχιαλίτικο σύνολο οι Γαλανόπουλος, Μπέικος και Διαμαντόπουλος.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, μόνο ο Καμπέρης ουσιαστικά ήταν εκτός της αποστολής για το παιχνίδι με τον ΓΣ Αλμυρού, αφού ένιωθε ενοχλήσεις, ενώ η εξέλιξη του αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες όπως ο Καραστέργιος που αποκτήθηκε προσφάτως αλλά και ο Γιαρλέλης. Mε τη νίκη του εξάλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 52 βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από την Αγία Άννα που ακολουθεί και που επικράτησε 0-2 εκτός έδρας σε βάρος της Ακρόπολης. Από την άλλη, ο Πύρασος τα έχει πάει καλά έως τώρα, αφού είναι 4ος έχοντας 39 βαθμούς με 12 νίκες, τρεις ισοπαλίες και άλλες τόσες (μόλις ήττες).

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.