Αναβολή για την έφεση του Ολυμπιακού Βόλου

Σε ρυθμούς μεταγραφικής περιόδου το ποδοσφαιρικό τμήμα

To ενδεχόμενο να ζητήσει αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την ΕΠΣΘ εξέτασε ήδη από σήμερα το πρωί η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, με τo αίτημα τελικά όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες να κατατίθεται από πλευράς «ερυθρόλευκων» και να γίνεται αποδεκτό!

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, επιδιώκοντας είτε ν’ ακυρωθεί ή έστω ν’ αλλάξει η τιμωρία που του είχε επιβάλει η ΕΠΣΘ, για τα όσα είχαν αναγραφεί στο φύλλο αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, που αρχικά περιλαμβάνει ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Με το κλίμα πάντως που επικρατεί όσον αφορά τη βία στα γήπεδα σε εθνικό επίπεδο, το να ακυρωθεί τελείως η τιμωρία μοιάζει εξ αρχής δύσκολο.

Πάντως όλοι αναμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που ζήτησε και τα στοιχεία και το σκεπτικό της ΕΠΣΘ για την επιβολή της ποινής, ωστόσο η υπόθεση θα πρέπει να εξεταστεί επισήμως από το αρμόδιο όργανο και από εκεί και πέρα να προκύψει η σχετική απόφαση.

Το πιθανότερο είναι η εκδίκαση να γίνει από το νέο έτος, με τον Ολυμπιακό Βόλου θεωρητικά να προλαβαίνει χρονικά να ενημερωθεί για το αν αλλάζουν τα δεδομένα τελικά.

Αναμένοντας τα μεταγραφικά

Όσον αφορά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι επαφές με υποψήφιους να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζονται από την πλευρά της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Κώστας Σκούπρας ήταν ένας από τους μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρόλευκων», με τον έμπειρο αμυντικό να έχει λύσει τη συνεργασία του με τον ΓΣ Αλμυρού, ωστόσο μετά τις πρώτες συζητήσεις δεν υπήρξε άμεσα συνέχεια. Από την άλλη, συζητήσεις έχουν γίνει και με παίκτες από τη Μαγνησία, αλλά και με κάποιους ποδοσφαιριστές από τη γειτονική περιφερειακή ενότητα Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Σενεγαλέζο τερματοφύλακα Σαμπά Φαγέ, ενώ αναμένεται κάποια στιγμή και ο Κολομβιανός Ζαμπράνο. Οπότε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν τις σχετικές εξελίξεις και επί των μεταγραφικών θεμάτων.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.