Aνδρωνάς στο «Magnesiasports»: «Διάθεση να παλέψουμε για 90 λεπτά»

Κοιτά το παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Ήταν τύχη ή αδυναμία; Αν  κρίνει κανείς τις φάσεις του τελευταίου δεκαλέπτου στο παιχνίδι με τον Φωκικό, η τύχη σίγουρα δεν ήταν με το μέρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης, γι’ αυτό και αρκετοί έκαναν λόγο για τζάμπα ήττα. Βέβαια, ο Μιχάλης Ανδρωνάς και οι παίκτες του θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος την ερχόμενη Κυριακή, αναμένοντας πάντως να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον ΑΟ Υπάτου.

«Έχουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μπροστά μας, και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό. Σίγουρα κρατάμε τα θετικά από το πρώτο παιχνίδι και δουλεύουμε πάνω στα αρνητικά που καταγράψαμε στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Σε σύγκριση με τον Φωκικό ωστόσο, ο ΑΟ Υπάτου είναι ένας τελείως διαφορετικός αντίπαλος, με μεγάλο μπάτζετ και με πρωταγωνιστικούς στόχους. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για βαθμούς, αρκεί να έχουμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας» σημείωσε ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, μιλώντας στο «Magnesiasports».

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο τεχνικός της Δήμητρας βλέπει να έχει το σύνολο σχεδόν των παικτών στη διάθεσή του, ενώ περιμένει και τον Κριστιάνο Μεντί, καθώς ο Σενεγαλέζος επιθετικός αναχώρησε χθες με προορισμό την Αθήνα, επικαλούμενος οικογειακά ζητήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.