Απέκτησε Παπουτσογιαννόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Παπουτσογιαννόπουλος στη μοναδική του συμμετοχή με τη φανέλα της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Τον Θόδωρο Παπουτσογιαννόπουλο απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου, που συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις μεταγραφικά. Ο 24χρονος (γεννημένος στις 6/7/94) πλάγιος μπακ, που βρέθηκε σήμερα το πρωί στον Βόλο και υπέγραψε, παίζει και στις δύο πλευρές με την ίδια άνεση, αν και δεξιοπόδαρος, αλλά οι ερυθρόλευκοι τον πήραν κυρίως για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά και τη λύση συνεργασίας με τον Ανδρέα Κόκα.

Είναι 24 ετών, αναδείχθηκε από τον Ατρόμητο, από τον οποίον δόθηκε ως δανεικός στη Νίκη, όταν αυτή ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ, ενώ στη συνέχεια πήγε στα Χανιά, που ήταν στη Β’ Εθνική, και συνέχισε με γεμάτες χρονιές σε Πιερικό στη Γ’ Εθνική το 2015-16 (29 συμμετοχές) και στον Αιγινιακό την επόμενη σεζόν (26 συμμετοχές). Το περσινό πρώτο εξάμηνο δοκίμασε την τύχη του στη Βουλγαρία και τη Σλάβια Σόφιας (4 συμμετοχές), αλλά επέστρεψε γρήγορα στην Ελλάδα για την Καλαμάτα, που ήταν η τελευταία του ομάδα. Μ’ αυτήν από τον Οκτώβριο του 2017 είχε 15 συμμετοχές και ένα γκολ.

Συνολικά έχει δύο συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, μία με τον Ατρόμητο και μία με τη Νίκη, 29 συμμετοχές στη Football League και 44 στη Γ’ Εθνική με ένα γκολ.

Ο Παπουτσογιαννόπουλος με αντίπαλο τον Γιάννη Κορέτα σε αγώνα Πιερικός-Ρήγας Φεραίος
Ο Παπουτσογιαννόπουλος με τη φανέλα των Χανίων σε αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.