Απέκτησε τον Σεραφείμ Σιδηρόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο νεαρός παίκτης με τον πατέρα του, Κώστα
Πρόκειται για Βολιώτη φόργουορντ ύψους 1.97 που έπαιζε στους Ίκαρους Σερρών

Τον Βολιώτη φόργουορντ Σεραφείμ (Ακη) Σιδηρόπουλο, που είναι γιος του γνωστού προπονητή Κώστα Σιδηρόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του Γ.Σ. Βόλου, απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο 20χρονος ύψους 1.97 παίκτης, που μπορεί να παίξει, εάν χρειαστεί, και στη θέση 5, ξεκίνησε από την ΑΕΒ Διμηνίου και από μικρή ηλικία και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Μαντουλίδη και μετά του ΠΑΟΚ, που τον έδωσε δανεικό στον Α.Σ. Βεργίνα στο τοπικό της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια και αφού πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Σερρών έπαιξε στον Γ.Σ. Σερρών και στους Ικάρους Σερρών, που είναι και η τελευταία του ομάδα.

Είναι φοιτητής στο τρίτο έτος και παράλληλα με τις σπουδές θα αγωνίζεται και στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος προσπαθεί να εκδώσει το δελτίο του, ενώ ο νεαρός παίκτης ήδη έκανε προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Σίγουρα μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή μεγάλο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Γιώργου Κοσμάτου στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και η εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπό του και από τον μπασκετμπολίστα και από τον πατέρα του.

Ο νεαρός παίκτης με τον πατέρα του Κώστα

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.