Από το γρήγορο γκολ στην ήττα η Νίκη Βόλου, 3-1 από τον ΠΑΟΚ Β’

Στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 23η αγωνιστική της SL2

Μπορεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ για την 23η αγωνιστική της Super League 2 να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με γρήγορο γκολ για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την ήττα 3-1.

Η Νίκη προηγήθηκε με τον Τζιώρα, αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κοιτά τη συνέχεια, έχοντας ρεπό την 24η αγωνιστική, ενώ για την 25η παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά απέναντι στον αποχωρήσαντα από το πρωτάθλημα, Απόλλωνα Λάρισας.

Δεν κράτησε το γρήγορο προβάδισμα

Η Νίκη ευτύχησε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ και μόλις στο 3’ της αναμέτρησης κατάφερε να στριμώξει τον ΠΑΟΚ Β’ στα σχοινιά του ποδοσφαιρικού ρινγκ. Ο Μιράντα ήταν αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ και στη συνέχεια ο Τζιώρας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλωμένου.

Μία ακόμη καλή φάση για τη Νίκη καταγράφεται στο 17’, όταν ο Μιράντα εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, η μπάλα σταμάτησε στο τείχος αλλά έφτασε στη συνέχεια στον Κρητικό για να σουτάρει και να τη στείλει λίγο άουτ.

Ο ΠΑΟΚ Β’ προσπάθησε ν’ αντιδράσει στο 21’ όταν ο Δαρέλας έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Γρομητσάρη ενώ απομάκρυνε στη συνέχεια ο Μπουργάνης, ενώ στο 29’ ο Χατζηστραβός σούταρε για να βρει το σώμα του Τζιώρα και κατέληξε κόρνερ.

Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 32’ με σουτ και πάλι του Χατζηστραβού, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήρθε και το πέναλτι, για ανατροπή του Γκορντεζιάνι από τον Γρομητσάρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαρέλας και απέναντι στον Μπουργάνη έκανε το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς κάποια συγκλονιστική φάση να καταγράφεται μέχρι να βρεθούν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Ζημιά στο τέλος

Στο 62’ καταγράφεται μία φάση στο δεύτερο μέρος, με τον Τσουκαλά για τη Νίκη να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.  Έξι λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ Β’ απάντησε με τον Νινούα να εκτελεί το φάουλ και εντός περιοχής ο Κωττάς έκανε την προβολή για να στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 76’ από κόρνερ του Μιράντα ο Κάσσος έκανε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα άουτ, ενώ στο ίδιο λεπτό και μετά την επίθεση του ΠΑΟΚ ο Σπυράκος σούταρε χωρίς όμως αποτέλεσμα για την ομάδα του. Στο 78’ πάλι, ο Μέτσε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριακίδη έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Ο ΠΑΟΚ Β’ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 84’, με τη Νίκη να καλείται να βρει απάντηση στον λίγο χρόνο που απέμενε. Οι θεσσαλονικείς έκαναν το σκορ 2-1, με τον Σπυράκο να βρίσκεται εντός περιοχής της Νίκης και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπουργάνη.

Στην προσπάθεια να πάρει έστω το ελάχιστο, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων η Νίκη είχε ένα σουτ με τον Κάσσο, αλλά και με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Από την άλλη, στο 3ο λεπτό ήρθε και το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ για να κλείσει το σκορ, καθώς ο Πανίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Μπουργάνη, και νίκησε τον τερματοφύλακα της Νίκης για το τελικό 3-1.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κωττάς, Μορικέλι, Νινούα (86’ Γρόσδης), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σελιμάι (66’ Μπράντονιτς), Χατζηστραβός (74’ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (74’ Πανίδης)

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (51’ λ.τ. Λογαράς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (66’ Μέτσε), Κυριακίδης, Κρητικός (66’ Ολαϊσόλα), Μιράντα, Τζιώρας (82’ Τζιώρας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.