Αποχώρησε ο Γιαννιτσάνης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι συνέπειες της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου που ακύρωσε την αναδιάρθρωση και την αύξηση του αριθμού των ομάδων της Super League 2 σε 18 έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους στις ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Νίκο Γιαννιτσάνη να κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους».

Σε δημοσίευσή του στα social media o Γιαννιτσάνης αναφέρει ότι: «Με τις εξελίξεις να τρέχουν και έτσι όπως διαδραματίζονται τα πράγματα σ’ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο που αγωνιζόμαστε, κάνω γνωστό ότι αποχωρώ από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Εύχομαι ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν σε παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην οποία επισημαίνει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με το Νίκο Γιαννιτσάνη.
Ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση.
Σε δήλωση εξάλλου του ίδιου του παίκτη που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ σημειώνεται ότι: «Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου αφήνουν το περιθώριο να παραμείνω στον Ολυμπιακό Βόλου αυτή την στιγμή, καθώς για μένα αποτελεί μονόδρομο το να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την διοίκηση που έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και γι’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που αποτέλεσα μέλος της ομάδας. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τους στόχους του και να έχει μια επιτυχημένη πορεία. Εις το επανιδείν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.