Απόλυτοι Μαγνησιακός και Αγία Αννα, αήττητος ο Αλμυρός

Στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. η 4η αγωνιστική δεν είχε εκπλήξεις

Μαγνησιακός και Αγία Άννα συνεχίζουν με το απόλυτο μετά και την  4η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, ενώ ο ΓΣ Αλμυρού διατήρησε το αήττητο αν και δεν κέρδισε, έχοντας τρίτη ισοπαλία.

Ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε δεύτερη εκτός έδρας νίκη κερδίζοντας με γκολ των Τσιακίρη και Γάρου 1-2 τον Τοξότη, στον Αλμυρό ο ΓΣΑ πέτυχε δυο γκολ με τους Αραπίτσα και Χειλά αλλά έμεινε στο 2-2 με τον Αίαντα που είχε “απαντήσεις” με τους Στεφανή και Κομπούρα.

Η Αγχίαλος πέτυχε πρώτη νίκη και άνετα, με γρήγορα γκολ και κατεβάζοντας ταχύτητα στην συνέχεια κέρδισε 4-0 την Δήμητρα, ενώ το πρωί σήμερα Ενωση Λεχωνίων/Νηλέας και ο Πύρασος έμειναν στο 1-1 (4΄Κουβαράς-64΄Φουρκιώτης)

Από χθες ο Μαγνησιακός και η Αγία Άννα που κέρδισαν έκτος έδρας την Ακρόπολη και τον Θησέα είναι οι μόνες ομάδες που έχουν μόνο νίκες σε 4 αγώνες προηγούνται βαθμολογικά φτάνοντας τους 12 βαθμούς.

Στις νίκες επέστρεψε χθες ο Σαρακηνός που κέρδισε 3-2 την ΑΕ 2002 που είχε και χαμένο πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Γράντας.

Α’ ΕΠΣΘ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θησέας-Αγία Άννα 0-2

Ακρόπολη-Μαγνησιακός 0-3

Σαρακηνός-ΑΕ 2002 3-2

ΕΛ Νηλέας-Πύρασος 1-1

ΦΘ Αγχίαλος-Δήμητρα Ευξεινούπολης 4-0

Τοξότης-Ρήγας Φεραίος 1-2

ΓΣ Αλμυρού-Αίας Σούρπης 2-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αγία Άννα 12, Μαγνησιακός 12, Ρήγας Φεραίος 7,  ΓΣ Αλμυρού 6, Σαρακηνός 6, Θησέας 5, ΕΛ Νηλέας 5, Πύρασος 5, Αίας Σούρπης 5, Ακρόπολη 4, Τοξότης 4, ΦΘ Αγχίαλος 5, Δήμητρα 0, ΑΕ 2002 0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.