Δεν αναμένονται διοικητικές αλλαγές στον Ολυμπιακό Βόλου

Η διορία πέρασε, η προσπάθεια συνεχίζεται

Μέχρι τις 10 Ιουνίου υπήρχε το χρονικό περιθώριο, τουλάχιστον όπως έχει αναφερθεί προκειμένου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου να γίνει αποδέκτης κάποιας πρότασης για διάδοχη λύση στα διοικητικά της ΠΑΕ όπως είχαν επισημάνει τα στελέχη της, εφόσον αυτή η πρόταση θα ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να οδηγήσει σε βελτιωμένα μονοπάτια την ομάδα. Κάποια τέτοια πρόταση-λύση όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες δεν βρέθηκε, ούτε παρουσιάστηκε κάποιος ενδιαφερόμενος για να αναλάβει την ΠΑΕ οπότε όλα δείχνουν ότι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος συνεχίζει να παραμένει ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες και μία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ στελεχών του Ερασιτέχνη με τους ομολόγους τους στην ΠΑΕ, προκειμένου να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες και από κει και πέρα αναμένεται να υπάρξει και μία ακόμη επαφή μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να κλείσει οριστικά το θέμα.  Μάλιστα τονίζεται ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις δημοσίως από την πλευρά των μελών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και από κει και πέρα να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις, καθώς κινήσεις με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν ήδη γίνει.

Εξάλλου ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες επαφές με παίκτες που συμμετείχαν στην προσπάθεια της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου, με τις συζητήσεις να μπαίνουν στην τελική ευθεία στη συνέχεια. Την ίδια στιγμή αναφέρεται ότι ο Ηλίας Σολάκης θα παραμείνει ως μέλος του τεχνικού επιτελείου και ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή που θα αναλάβει την καθοδήγηση του συνόλου του Ολυμπιακού Βόλου την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, η νυν διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει βάλει προτεραιότητες, καθώς η χρονιά που έρχεται είναι ουσιαστικά… αχαρτογράφητη για όλες τις ομάδες και τις ΠΑΕ, στα περισσότερα επίπεδα. Ο σχηματισμός ενός ανταγωνιστικού ρόστερ πάντως μοιάζει… μονόδρομος, ενώ προχωρούν τα σχέδια και για το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.

Από την άλλη, δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια για επιστροφή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν κι αυτοί τις εξελίξεις, βλέποντας πάντως να ορθώνονται εμπόδια, που δεν έχουν να κάνουν με αυτούς, ωστόσο παλεύουν για την αναζήτηση λύσεων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.