Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός και στον Σβορώνο …κι έχασε 1-0

6η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Την 6η ήττα του στο πρωτάθλημα, γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου που έχασε 1-0 από ημίχρονο στον Σβορώνο Πιερίας για την 15 αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία…

Ο Ολυμπιακός Βόλου για μια ακόμη φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε στο 25΄απο τον Κυρτέγο και δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι κάλό στην συνέχεια έχοντας πολλές ελλείψεις…και περιορισμένες λύσεις

Με τις απουσίες των Αναστασίου (τιμωρημένος), Θεοδωρόπουλου (ίωση) Μαργαρίτη(τραυματίας), Καρατσόλη (τραυματίας), Καρβούνη (τραυματίας) και Καμπέρη (τραυματίας), οι επιλογές για τον Κώστα Σταματίου ήταν περιορισμένες και στην 11άδα ξεκίνησαν οι: Καβουσάκης, Παπαδήμος, Σκύφτας, Κόλα, Παπαϊωάννου, Γιαρλέλης, Σιουμουρέκης, Σταμπουλής, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Ντινόπουλος και στον πάγκο υπήρχαν και παίκτες απλά για να συμπληρωθεί 19άδα!

1-0 ημίχρονο

Στο πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ αν και σε γενικές γραμμές στέκονταν καλά . Ο Ολυμπιακός έχασε μια σημαντική ευκαιρία να ανοίξει αυτός το σκορ στο 13′ όταν μετά από ωραία από προσπάθεια του Ντινόπουλου και ψηλοκρεμαστή σέντρα για τον Σιουμουρέκη, που βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά ο νεαρός πιεζόμενος και από τον Κωτσιόπουλο δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, για να μπλοκάρει την μπάλα ο Χάμος!

Ο Σβορώνος απείλησε στο 19′ με σουτ του Κυπαρίσση που απέκρουσε σε κόρνερ ο Καβουσάκης, αλλά  έξι λεπτά αργότερα η ομάδα της Πιερίας πήρε το προβάδισμα στο σκορ!

Στο 25ο λεπτό ο Κυπαρίσσης απο αριστερά, έκανε την σέντρα στην ερυθρόλευκη περιοχή και ο Δημήτρης Κυρτέγος ανάμεσα από δυο αμυντικούς με αριστερό γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη για να γίνει το 1-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει είχε στο 35΄μια εκτέλεση φάουλ οπό τον Κόλα που δεν ανησύχησε τον Χάμο χωρίς μια καλή ενέργεια στο 39΄απο τον Ντινόπουλο που κόπηκε πριν γίνει τελική από τον Δημητρίου, ενώ ο Σβορώνος στο 41΄απειλησε μετά από λάθος διώξιμο αλλά το σουτ του Μακράκη  από καλή θέση έφυγε άουτ .

Το 1-0 και τελικό σκορ

 

Τελικά και στο β΄μέρος ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε γκολ και έτσι γνώρισε την 6η ήττα και 4η εκτός έδρας.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για τον Ολυμπιακό πέρασαν στο παιχνίδι οι Ακριβόπουλος και Κατσαγεωργίου, ο Σιουμουρέκης γύρισε σε θέση στόπερ και ο Κόλα ήταν πιο  μπροστά στα χαφ…

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και στο 49′ κεφαλιά του Παπαϊωάννου μετά από φάουλ του Διαμαντόπουλου έφυγε άουτ, στο 62΄ο Κατσαγεωργίου κόπηκε από τον Χάμο… απειλήθηκε στο 65′ και στο 66΄με σουτ του Αλεξίου που μπλόκαρε ο Καβουσάκης και έφυγε άουτ …και στο 69′  μετά από ψηλοκρεμαστό σουτ του Κόλα η μπάλα κατέληξε κόρνερ και το 1-0 έμεινε ως το τέλος!

Διαιτητής: Αντωνίου (ΕΠΣ Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες: 57΄Ναρίνογλου, 60΄Παπαϊωάννου,87΄Κατσαγεωργίου

ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Χάμος, Ναρίνογλου (61΄Χ. Αλεξίου),, Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Ρ.Κόλα (90′ Λαγδάρης), Μυστρίδης, Ν. Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (71′ Δημηνάς) , Σιδηρόπουλος (61΄Βούλγαρης), Μακράκης (71΄Φωκαΐδης).

Στον πάγκο:, Μαλά, Κούζας, Σκαμπαρδώνης, Ίτσιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Παπαδήμος (78΄Μυλωνάς), Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Κόλα, Γιαρλελής (46΄Ακριβόπουλος), Σιουμουρέκης, Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Σταμπουλής, Ντινόπουλος (46΄Κατσαγεωργίου).

Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Καρβούνης, Καμπέρης, Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος.

 

Όλα τα αποτελέσματα στην 15η αγωνιστική ήταν:

Μακεδονικός Φούφα – ΠΟ Ελασσόνας 1-1

ΑΕΠ Κοζάνης – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-2

Εδεσσαϊκός – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2-1

Σβορώνος – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Δωτιέας Αγιάς – Πιερικός 0-2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΟ Χανιώτης 1-4

Καστοριά – Κοζάνη 1-5

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κοζάνη                 37

Πιερικός              26

Κεραυνός Αγγ.  24

ΑΟ Χανιώτης     23

Σβορώνος           23

Ελασσόνα           20

Εθνικός Ν. Κ.      18

Καστοριά            18

ΠΑΟΚ Κρηστώνης             18

Δωτιέας Αγιάς 17

Εδεσσαϊκός        16

Ολυμπιακός Βόλου         15

ΑΕΠ Κοζάνης      15

Μακεδονικός Φ.  13

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.