Δεν θέλουν να ξαναδούν στη Νίκη διαιτησία με τον Πανελλήνιο, όπως με τον Αίολο

Γενικός ξεσηκωμός από τη διοίκηση για το καθοριστικό σαββατιάτικο ματς

Η Νίκη προετοιμάζεται για ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας το ερχόμενο Σάββατο, στο οποίο επιδιώκει να πάρει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο.

Αυτό σε πρώτη φάση θα εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι η βολιώτικη ομάδα, που το πιθανότερο είναι ότι θα συμμετάσχει στα play out, θα έχει πλεονέκτημα έδρας σε σχέση με τον Πρωτέα Γρεβενών. Οι Γρεβενιώτες θυμίζουμε έχουν μία νίκη και η Νίκη τρεις ως τώρα, με τις δύο ομάδες να είναι το πιθανότερο ζευγάρι του μοναδικού ματς των play out, καθώς θα τερματίσουν, όπως όλα δείχνουν στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα, ενώ ως δωδέκατη λογίζεται η Αναγέννηση Καρδίτσας, που αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με συνέπεια ο ένατος της κατάταξης να αποφεύγει τη διαδικασία.

Για μία ακόμη φορά τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς εκτός του Βερτζάγια, που τέθηκε εκτός ομάδας με απόφαση της διοίκησης για πειθαρχικό παράπτωμα, ο Κρίπτσι, που έπαιξε λίγο στην Πάτρα με τον Αίολο (συνολικά επτά λεπτά) και αποχώρησε στο δεύτερο μέρος, γιατί αισθανόταν ενοχλήσεις,  εξακολουθεί να μη νιώθει καλά. Ετσι, θα αποφύγει αυτή τη βδομάδα κάποιος προπονήσεις, για να μην επιβαρυνθεί κατάστασή του (σ.σ. έχει υποστεί τραυματισμό σε τένοντα του γονάτου). Ασφαλώς δεν υπολογίζεται και o τραυματίας Οικονομίδης.

Αυτό που δεν θέλουν να δουν στη Νίκη στο ματς με τον Πανελλήνιο, που είναι γνωστό ότι απολαμβάνει ξεχωριστό «σεβασμό» λόγω και του ονόματος που κουβαλά, είναι μια διαιτησία ανάλογη αυτής με τον Αίολο στην περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα.

Οι διαιτητές της εν λόγω αναμέτρησης (η Βολιώτισσα Όλγα Φραγκούλη, που ανήκει στον σύνδεσμο της Αθήνας μαζί με τους Γερό-Τζιμινίδη), έκαναν και οι τρεις ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ευνοήσουν τον Αίολο, όπως εκτός όλων των άλλων ότι χρέωσαν με τρία φάουλ τον εξαιρετικό Μπουντούρη και τα δύο ήταν με ανύπαρκτα επιθετικά από το πρώτο μέρος. Ακόμη, στις αρχές του δεύτερου μέρους του έδωσαν και τέταρτο και προηγουμένως καταλόγισαν στον ίδιο παίκτη βήματα σε μία φάση που ο πάγκος της Νίκης πήρε τεχνική ποινή, αφού είχε φτάσει στα όριά του.

Στη Νίκη έχουν καεί φέτος από τη διαιτησία (χαρακτηριστικά παραδείγματα τα ματς με τους Σοφάδες μέσα και έξω, τον Βίκο Ιωαννίνων εκτός κ.α.) και επιθυμούν στο καθοριστικό ματς με τον Πανελλήνιο οι κύριοι (και οι … κυρίες) με τα γκρι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο παιχνίδι η διοίκηση θα σημάνει με ανακοίνωσή της γενικό ξεσηκωμό, θέλοντας να δει ένα κλειστό επιτέλους γεμάτο, ενώ και οι οργανωμένοι είναι βέβαιο ότι θα δώσουν δυναμικό παρών και θα δημιουργήσουν θερμή ατμόσφαιρα σε αθλητικά πάντα πλαίσια.

Θυμίζουμε ότι ο Πανελλήνιος, τον οποίον η Νίκη κέρδισε εκτός έδρας στον πρώτο γύρο, έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τους γκαρντ Βασιλόπουλο και Ζαρμακούπη και τον σέντερ της Εθνικής ανδρών Αλβανίας Τόλα και ουσιαστικά είναι άλλη ομάδα. Αυτό αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι από το φινάλε του πρώτου γύρου, που έπαιξε με τα νέα αποκτήματα, έχει έως τώρα τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, ενώ εκκρεμεί η συνέχιση του αγώνα με τον Αίολο στην Πάτρα, που διακόπηκε στο 20’.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.