Έκλεισε Έλληνας υψηλόσωμος αμυντικός μέσος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ένας υψηλόσωμος Έλληνας αμυντικός μέσος, που είχε μία γεμάτη χρονιά πέρσι στη Football League και συγκεκριμένα πάνω από 20 συμμετοχές και ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία -κάτω των 25- έκλεισε στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο παίκτης, που παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρείται αρκετά έμπειρος, αφού έχει αρκετές παραστάσεις, έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί. Στον Ολυμπιακό Β. εκτιμούν τα προσόντα του και μιλούν για ένα “μηχανάκι” στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ θεωρούν ότι με τέτοιες μεταγραφές συν άλλη μία που θα γίνει σίγουρα, η ομάδα θα έχει πληρότητα σε όλες τις γραμμές, χωρίς να αποκλείεται βεβαίως και κάποια άλλη κίνηση.

Από κει και πέρα τυπικό είναι το θέμα της ανακοίνωσης για την απόκτηση και του Γκοτιέ Κλεμέντε, που βρίσκεται στην ομάδα από την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Ο Γάλλος εξτρέμ έτσι θα αποτελέσει ακόμη μία προσθήκη.

Να τονιστεί επίσης ότι τη Δευτέρα έγινε στα νέα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στην οδό Λαχανά συνάντηση για την Κ-17, που είναι υποχρεωτικό να δημιουργηθεί, ώστε να συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Το παρών έδωσαν αρκετοί παίκτες της Ιωλκού, που ανήκαν έτσι κι αλλιώς στον Ολυμπιακό και θα αποτελέσουν αριθμητικά το 50% περίπου του ρόστερ της ομάδας, αλλά και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε άλλους συλλόγους. Σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τον προπονητή (υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές), τον υπεύθυνο του τμήματος και το δυναμικό της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.