Επιστρέφει… Ευξεινούπολη η Δήμητρα

Ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό απέναντι στον ΑΟ Υπάτου η Δήμητρα Ευξεινούπολης, αν και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, αφού ακολούθησαν δύο τέρματα από πλευράς γηπεδούχων στο 89’ και στο 94’ που στέρησαν τη χαρά της νίκης αλλά και τους βαθμούς. Ωστόσο αυτό που προέχει πλέον είναι ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν… σπίτι τους!

Συγκεκριμένα, για το παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της βαθμολογικής κατάταξης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η Δήμητρα θα επιστρέψει στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, μετά από κάμποσα παιχνίδια στο «Αθ. Ραγάζος» του Αλμυρού. Είτε για… γούρι ή για αγωνιστικούς λόγους, οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν τον αγώνα απέναντι στον επικίνδυνο και πολύ δύσκολο ως αντίπαλο Ηρακλή Λάρισας στη φυσική έδρα τους, ελπίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα τους δώσει περισσότερα πλεονεκτήματα στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν για τη διεκδίκηση της νίκης.

Οι «πράσινοι» θέλουν άλλωστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες (από Αμβρυσσέα Διστόμου και ΑΟ Υπάτου), έχοντας ως οδηγό και το παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, έχοντας καταφέρει να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο AEL FC Arena. Aπό την άλλη, ο Ηρακλής Λάρισας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει την πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 33 βαθμούς, και με τον ΑΟ Υπάτου να τον ακολουθεί κατά πόδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.