Ετοιμάζεται για το ματς με την Ακρόπολη στο «Κιούπι» ο Ολυμπιακός Β.

Επιστρέφει μετά από τραυματισμό ο Κακάμης στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου
Εκτός λόγω της γνωστής τιμωρίας ο Τζέκα-Επιστρέφει ο Κακάμης

Έχοντας καταθέσει τις απόψεις τους και δημοσίως τόσο η πλευρά της ΕΠΣ Θεσσαλίας όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου, για τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν τελευταία στους «ερυθρόλευκους», πλέον η ομάδα περνάει στη διαδικασία έκτισης αυτών, αρχής γενομένης από τη 11η αγωνιστική και το παιχνίδι με την Ακρόπολη Σέσκλου, το οποίο υποτίθεται ότι είναι εντός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η πρώτη τιμωρία υπενθυμίζεται ότι προβλέπει τη διεξαγωγή δύο αγώνων μακριά από το ΕΑΚ Βόλου για τον Ολυμπιακό Βόλου, οπότε το παιχνίδι με την Ακρόπολη Σέσκλου θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαγνησιακού, και συγκεκριμένα σ’ αυτό με τον πλαστικό χλοοτάπητα, την ερχόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 15:00. Μακριά από το ΕΑΚ θα διεξαχθεί και ο αγώνας με τον ΑΟ Σκιάθου, με τον Ολυμπιακό Βόλου ως γηπεδούχο, για τη 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, στο φινάλε του πρώτου γύρου. Aξίζει να επισημανθεί ότι όσον αφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία, ο κανονισμός αναφέρει ότι δεν υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός, οπότε οποιοδήποτε γήπεδο εντός νομού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σχετικά με την έτερη τιμωρία, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνίζεται στο ΕΑΚ Βόλου, ωστόσο δεν θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του. Έτσι, κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις με αντιπάλους τους Τοξότη Βόλου (16η αγωνιστική), Θησέα Αγριάς (18η αγωνιστική), Πύρασο Νέας Αγχιάλου (20η αγωνιστική) και Πανιώνιο Νέας Ιωνίας (22η αγωνιστική).

Από εκεί και πέρα, στην αναμέτρηση με την Ακρόπολη Σέσκλου, σίγουρα απών θα είναι ο Τζέκα, που εκτίει ποινή λόγω της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, έχοντας εκτίσει ήδη τη μία στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Από την άλλη, σταδιακά αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Θανάσης Κακάμης, καθώς έμεινε εκτός προγράμματος τις τελευταίες ημέρες, λόγω θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Πανιώνιο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.