Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό Βόλου;

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο Στέλιος Αρσένος έχει αναλάβει καθήκοντα στον Ολυμπιακό Βόλου και ήδη σχεδιάζει την επόμενη ημέρα των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να σχηματιστεί το ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, με την τρέχουσα εβδομάδα να φέρνει κάποιες νεότερες οριστικές εξελίξεις, ή μπορεί και ανακοινώσεις.

Είναι γεγονός ότι η ήττα του Ολυμπιακού Βόλου στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ από τον Θησέα Αγριάς ξένισε ακόμη και τους νυν διοικούντες, γι’ αυτό και προέκυψε προφανώς και η ανακοίνωση Παπαδόπουλου. Από εκεί και πέρα, μπορεί η πληγή του υποβιβασμού να είναι πολύ πρόσφατη, ωστόσο η νέα διοίκηση έχει δημιουργήσει αρκετές προσδοκίες σε μία σημαντική μερίδα φίλων του Ολυμπιακού Βόλου με τις τοποθετήσεις της, και με οριοθέτηση του στόχου στο επίπεδο της επιστροφής στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και η μερίδα του κόσμου που λέει ότι όλοι κρίνονται βάσει κινήσεων και αποτελεσμάτων, και αυτή η κρίση θα σχηματιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Επειδή λοιπόν αυτή η ήττα στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ ξένισε, και με τη συζήτηση να έχει αρχίσει και με παίκτες που ήταν στην ομάδα στην πιο πρόσφατη χρονιά, θα πρέπει να περιμένει κανείς τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές αυτούς, αφού είναι δεδομένο ότι κάποιοι (ίσως και αρκετοί) θ’ αποχωρήσουν, με τάσεις να καλυφθούν όλα τα κενά από εκεί και πέρα με παίκτες που θα δώσουν πολλά περισσότερα στην ομάδα. Κάποιοι βέβαια θα μείνουν, και σίγουρα δεν αξιολογείται μόνο η εμφάνιση στον τελικό, αλλά η προσφορά και η διάθεση σε όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με τις διοικητικές ιδιαιτερότητες που επικρατούσαν.

Ωστόσο, από τη στιγμή που η διοίκηση επικαλείται τη στάση της περί επίσημων και μόνο ανακοινώσεων από πλευράς της, τα όποια σενάρια για παραμονή ή αποχώρηση παικτών ή και για μεταγραφές δεν επιβεβαιώνονται ακόμη, οπότε όλοι περιμένουν αυτές τις ανακοινώσεις για να αποκτήσουν οριστικό χαρακτήρα οι όποιες αποφάσεις και συμφωνίες για τη νέα χρονικά, ενώ κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το γηπεδικό, με τον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι πριν τον τελικό να προπονείται εκτός Αγίου Γεωργίου Φερών, και με μόνη διαθέσιμη εγκατάσταση αυτή της Άλλης Μεριάς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.