Γιάννης Αραπίτσας για τη μεταγραφή του στον Γ.Σ.Α.: Επιστρέφω …σπίτι

Λεων. Κωτούλας: Θα αποκτήσουμε έναν ή δύο ακόμα παίκτες

Εφτά παίκτες συμφώνησαν με τον Γ.Σ.Α. να συνεχίσουν την καριέρα τους, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού με τελευταία -χρονικά- αυτή του Γιάννη Αραπίτσα. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να ενισχυθούν με την απόκτηση των Πλαβού, Χειλά, Κόκκαλη, Καρρά, Μιχόπουλου, Ξηρομερίτη και Γιάννη Αραπίτσα, σε όλες σχεδόν τις θέσεις του γηπέδου και σίγουρα θα δώσουν πολλές λύσεις στα σχέδια του Κώστα Ρέππου. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του τερματοφύλακα Μάκη Μάνου, ενώ σύμφωνα με όσα δηλώνει στο magnesiasports ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λεωνίδας Κωτούλας, η μεταγραφική ενίσχυση του Γ.Σ.Α. δεν έχει ολοκληρωθεί, μιας και αναμένεται η απόκτηση δύο ακόμα παικτών. Πρόκειται για παίκτες που έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα του Συλλόγου του Αλμυρού στο πρόσφατο παρελθόν.

Γιάννης Αραπίτσας: Επιστρέφω …σπίτι
Όπως είναι γνωστό στους λάτρεις του τοπικού ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Αραπίτσας πήρε το …βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα του Γ.Σ.Α. όταν ήταν 17 ετών, με προπονητή τότε τον αείμνηστο Βαγγέλη Βουρούκο τη σεζόν 2013-2014 στην Α’ Τοπική. Μάλιστα, στο πρώτο μισό εκείνης της σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ μαζί με τον Λευτέρη Δενελάβα, έχοντας πετύχει από 13 τέρματα. Αυτές οι επιδόσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολυμπιακό Βόλου, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» την επόμενη σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να κάνει επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Συλλόγου, παρά μόνο σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, μιας και οι απαιτήσεις ήταν αυξημένες στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν ο Φωκικός στη Γ’ Εθνική με έξι συμμετοχές και ένα γκολ σε μισή σεζόν, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ράχες, Αίαντα, Αχιλλέα Φαρσάλων, Γ.Σ.Α. (το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020 κι ενώ στο πρώτο μισό είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Αίαντα Σούρπης), για να πάει στον Πύρασο και να κατακτήσει το νταμπλ σε δύο χρονιές που έμενε στην ομάδα.
Στη πρώτη δήλωση που έκανε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Γ.Σ.Α. ο Γιάννης Αραπίτσας δήλωσε τα εξής στο magnesiasports: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Στόχος είναι το νταμπλ, όπως το έκανα και πέρυσι με τον Πύρασο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού για την υποστήριξη που δείχνει στο πρόσωπό μου και το έδειξε με τα μηνύματα που μου έστειλε και δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πάει ο Γ.Σ.Α. εκεί που του αξίζει».
Από την άλλη, ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Λεωνίδας Κωτούλας μετά τις εφτά πρώτες μεταγραφές δήλωσε στο magnesiasports: «Κάναμε στοχευμένες κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, κυρίως με παιδιά από την περιοχή μας, όπως είχαμε δεσμευθεί με την ολοκλήρωση της περυσινής σεζόν. Θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό ρόστερ για την επόμενη χρονιά, ενώ θέλω να ενημερώσω τους φιλάθλους μας ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα περιμένουν μία έως δύο μεταγραφές ακόμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.