«Η δεύτερη εμφάνιση της Νίκης συμβολίζει τα στοιχεία του DNA της»

Για τη σεζόν 2023-2024, ενώ άπαντες βρίσκονται σε αναμονή της πρώτης

Τη δεύτερη εμφάνισή της για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε μέσω του σάιτ της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τονίζοντας ότι το άσπρο χρώμα της συμβολίζει πολλά θετικά στοιχεία, που αποτελούν το DNA της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Νίκη: «Το άσπρο συνδέεται άμεσα με το φως, την καλοσύνη, την αθωότητα και την αγνότητα. Θεωρείται το χρώμα της τελειότητας. Το λευκό σημαίνει ασφάλεια, καθαρότητα και καθαριότητα.

Έτσι κι η φετινή δεύτερη εμφάνισή μας. Συμβολίζει όλα αυτά από τα οποία είναι φτιαγμένο το DNA μας!

Η Macron και φέτος φρόντισε να δημιουργήσει μία φανέλα υψηλών προδιαγραφών, ικανοποιώντας το γούστο και την κουλτούρα της ΝΙΚΗΣ μέσα από την απλότητα.

Φιλική προς το περιβάλλον: Η φετινή μας εμφάνιση έχει δημιουργηθεί από το υλικό eco-fabric το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια. Η διαδικασία αυτή έχει πιστοποιηθεί από την Global Recycled Standard.

Για την παραγωγή μιας εμφάνισης ανακυκλώνονται περίπου 13 πλαστικά μπουκάλια των 0,5 l».

Σε αναμονή της πρώτης…

Την ίδια στιγμή, η ΠΑΕ Νίκη τονίζει ότι η πρώτη εμφάνιση δεν θα υπολείπεται σε τίποτα (θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες) ενώ υπογραμμίζει τη σημασία της συνεργασίας που έχει η ΠΑΕ με την εταιρεία που την παράγει.

Όπως σημειώνει ο γενικός διευθυντής της Νίκης Ανδρέας Κικίλιας: «Και φέτος η Macron αποδεικνύει γιατί είναι η κορυφαία εταιρία ρουχισμού και αθλητικού υλικού. Για εμάς που συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους της εν λόγω εταιρίας δεν αποτελεί έκπληξη το αποτέλεσμα που βλέπετε. Θέλω να ευχαριστώ προσωπικά όλους όσους συνέβαλαν και φέτος για να έχουμε αυτή τη φανέλα και ειδικότερα τους κ.κ. Γιαννίδη Ζαφείρη και Θεοφανίδη Γιάννη. Να μην περιμένετε τίποτα λιγότερο και για την πρώτη εμφάνισή μας, που θα παρουσιάσουμε σε λίγες μέρες».

Τέλος, η ΠΑΕ σημειώνει ότι τις επόμενες μέρες, η 2η εμφάνιση για τη σεζόν 2023-2024 θα είναι διαθέσιμη μέσω του official store της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.