Η ΕΠΣΘ κατά κάθε φαινόμενου βίας, κινεί τις διαδικασίες για τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Άνθιμος Γαζής

Αναμένοντας τις σχετικές αποφάσεις

Δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα τα όσα έγιναν στο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Β’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Πανιώνιο και Άνθιμο Γαζή, με δύο παίκτες των φιλοξενούμενων να καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκαν από θεατές! Η ΕΠΣΘ δεν άφησε το περιστατικό να περάσει έτσι, όπως μαρτυρά και η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, κινώντας όπως αναφέρει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αυτή αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Μιλτιάδης Καλόγηρος καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα κάθε μορφής βίας από όπου και αν προέρχονται και τα οποία ακυρώνουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων της και κυρίως για την εξάλειψη φαινομένων που αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου μας.

Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή με υπόμνημα για τα γεγονότα, όπως προκύπτουν από το Φύλλο Αγώνος & την έκθεση του Παρατηρητή αγώνος ενώ ταυτόχρονα έχει εξουσιοδοτηθεί η Νομική Υπηρεσία της Ένωσης για όλες τις νόμιμες διαδικασίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άλλη υπόθεση, προσφάτως η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΘ κάλεσε σε απολογία και τον πρόεδρο του Μαγνησιακού για σχόλια που φέρεται να έκανε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς με ρατσιστικό περιεχόμενο κατά παίκτη του αντίπαλου συνόλου, και σύντομα αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η σχετική τιμωρία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.