Κανονικά ο Λογοδότης, παρελθόν ο Νταραντάνας από τον Ολυμπιακό Βόλου

Με ίωση εκτός δράσης ο Νίκολης ενόψει του αγώνα με τον Έσπερο Λαμίας

Δεν ξεκινάει ιδανικά η χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, που αναζητεί περισσότερα θετικά αποτελέσματα στη Β’ Εθνική μπάσκετ Ανδρών, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου (17:00) τον δυνατό φέτος Έσπερο Λαμίας, με κάμποσα προβλήματα να ταλαιπωρούν το «ερυθρόλευκο» σύνολο, αλλά και με έναν ακόμη παίκτη να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, Νίκου Μπουντούρη.

Αρχικά, ο 20χρονος γκαρντ Παναγιώτης Λογοδότης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και το δελτίο του εκδόθηκε, οπότε αναμένεται ν’ αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του Σαββάτου. Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί με δύο παίκτες λιγότερους, και συγκεκριμένα χωρίς τους Νίκολη και Νταραντάνα.

Ο Νίκολης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έχει προετοιμαστεί, και δύσκολα θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί. Έτσι, πιθανότατα ο Ολυμπιακός Βόλου θα στερηθεί τον έναν εκ των δύο σκόρερ του φέτος και εκ των καλύτερων παικτών της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός Βόλου μετράει μία αποχώρηση από το δυναμικό του. Ο Ντάνιελ Νταραντάνας είναι ένας παίκτης με δυνατότητες και έχει επιλεγεί φέτος και στα κλιμάκια των Rising Stars τόσο σε επίπεδο Κεντρικής όσο και Βόρειας Ελλάδας. Ο παίκτης έφτασε στον Βόλο για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ωστόσο πλέον αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», που αναφέρουν ότι προσωπικοί λόγοι τον οδηγούν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ήδη μάλιστα ο Νταραντάνας ετοιμάζεται να ενταχθεί στη ΔΕΚΑ, την ακαδημία του παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκου Χατζηβρέττα, η οποία έχει κερδίσει τα εύσημα με τη δουλειά που γίνεται στους κόλπους της, ιδιαίτερα με νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν αβίαστα και για μία ακόμη φορά στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται ενίσχυση. Οι παράγοντές του λένε ότι γίνονται ζυμώσεις ώστε να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης, πιθανότατα για τις θέσεις 2-3, ωστόσο κάτι οριστικό ακόμη δεν αναφέρουν. Πάντως, υπάρχουν περιπτώσεις που απασχολούν και μάλιστα αθλητών από το τοπικό επίπεδο.

Αξίζει να υπενθυμιστεί από εκεί και πέρα ότι το παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Πορταριάς και όχι στο ΕΑΚ Βόλου, αφού στο δεύτερο γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο παρκέ. Τουλάχιστον για μία αγωνιστική λοιπόν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός Βόλου αναγκάζεται να παίξει μακριά από την έδρα του ως γηπεδούχος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.