Καβακάς: «100-0 μας έπαιξε η διαιτησία-Μπορούμε, πρέπει και θα σωθούμε»

«Η ομάδα πατάει στα πόδια της και διεκδικεί» το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου

Ιδιαίτερα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Θεσπρωτό φάνηκε να έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Τίμος Καβακάς, ειδικά από τα σφυρίγματα του δευτέρου μέρους, σημειώνοντας ότι δεν δόθηκε ούτε ένα φάουλ υπέρ των παικτών του. Ωστόσο χαρακτήρισε παράλληλα δύσκολο αντίπαλο τον Θεσπρωτό, επισημαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ότι πατάει στα πόδια του και είναι σε θέση να διεκδικεί, και συμπληρώνοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν και θα σωθούν.

«Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και λόγω του γηπέδου που δεν προσφέρεται για να παίξουν και οι δύο ομάδες. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα έλεγα ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι, όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Εμάς το θετικό αποτέλεσμα θα μας έδινε μεγάλη δύναμη και ώθηση. Αλλά αν το δούμε με καθαρό μυαλό και ηρεμία και ο βαθμός για εμάς είναι πολύτιμος» ανέφερε αρχικά ο Τίμος Καβακάς, για να περιγράψει συνέχεια τα αγωνιστικά δεδομένα. «Η ομάδα παρουσιάζεται για τρίτο παιχνίδι συμπαγής και που γνωρίζει τι κάνει. Στο πρώτο μέρος απειληθήκαμε με ένα σουτ στο δοκάρι. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε 2-34 πάρα πολύ καλές προϋποθέσεις για μία σωστή πάσα και για να πετύχουμε άλλο ένα. Στο δεύτερο μέρος με τον αντιπαλο να περνάει δεύτερο επιθετικό και με μεγάλες μεταβιβάσεις προσπάθησε να μας βάλει με μεγάλες μεταβιβάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με τη βοήθεια της διαιτησίας που μας έπαιξε 100-0 και όσο περνούσε το παιχνίδι γινόταν και χειρότερη για εμάς».

Ειδικά για τη διαιτησία ανέφερε: «Δεν πρέπει ν’ αναφερόμαστε σε τέτοια αλλά όταν παλεύουμε και με τη διαιτησία τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Γι’ αυτόν τον λόγο τα παιδιά. αφού μία έλλειψη συγκέντρωσης την πληρώσαμε ακριβά και νιώθουμε πικρία, αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς θα συνεχίσουμε, η ομάδα μπορεί, πρέπει και θα σωθεί. Να ξεκουραστούμε. Έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη και αυτό είναι πάρα πολύ κρίσιμο με ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Ο διαιτητής δεν έδωσε στο δεύτερο μέρος ούτε ένα φαουλ υπέρ μας ενώ έγιναν πάρα πολλά. Δεν μας βοήθησε να βγούμε από την περιοχή μας. Ας δούνε οι αρμόδιοι το παιχνίδι».

Τέλος, για τις στατικές φάσεις και αυτήν που έφερε το γκολ της ισοφάρισης για τον Θεσπρωτό, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου υπογράμμισε: «Μας έβαλε γκολ ένας παίκτης που δεν είναι ψηλός. Το στατικό είναι θέμα συγκέντρωσης. Πάνω στην κούραση τα παιδιά μπορεί να μην έχουν καθαρό μυαλό. Αλλά μπορούμε να δούμε και τη θετική πλευρά ότι η ομάδα πατάει στα πόδια της γερά και μπορεί να διεκδικήσει πράγματα. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Παίζαμε με μία καλή, αθλητική και πιεστική ομάδα με όπλο της τις στατικές φάσης».

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.