Κλείνουν θέματα στη Νίκη

Ο Στάικος Βεργέτης στο ματς με τον Ιωνικό

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τα μέλη της Νίκης Βόλου δρομολογούν τις επόμενες κινήσεις τους, με την άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου επί ελληνικού εδάφους να φέρνει νεότερα δεδομένα και επαφές στο προσκήνιο.

Η κατηγορία που θα αγωνίζεται η Νίκη παίζει φυσικά τον ρόλο της, αλλά από την άλλη κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν και να κλείσουν θέματα ακόμη και πριν την οριστικοποίηση της κατηγορίας. Βέβαια, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου παραμένει στη Θεσσαλονίκη, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό, για ν’ ακολουθήσουν στη συνέχεια και οι συναντήσεις για την υλοποίηση του σχεδιασμού.

Πρώτο θέμα που αναμένεται να κλείσει μετά την οριστικοποίηση της κατηγορίας είναι αυτό του προπονητή, με τον Στάικο Βεργέτη να είναι το απόλυτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων». Άλλωστε, όλα δείχνουν ότι η συμπόρευση των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να απομένουν για να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εξάλλου, τα μέλη της ΠΑΕ βρίσκονται σε διαδικασία δρομολόγησης τόσο της νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου όσο και της Γενικής Συνέλευσης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.