Κοιτά και τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου

Προσέχει για να έχει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κάτι που φάνηκε στην περίπτωση του Νίκο Ντα Κάμπο, έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και ενδίδοντας τελικά και στις δικές του πιέσεις για να παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά διατηρώντας τα δικαιώματά της και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η παραχώρηση του Ντα Κάμπο στους «κυανόλευκους» της Λάρισας προκάλεσε αίσθηση και στην γειτονική πόλη, όπου γίνονται διάφορα σχόλια σχετικά και με την κόντρα που έχει αναπτύξει η διοίκηση της ΑΕΛ απέναντι στην ομάδα της συνοικίας της Φιλιππούπολης, και ενώ έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ Αλέξη Κούγια και Ολυμπιακού Βόλου για δανεικούς ποδοσφαιριστές. Από κει και πέρα, όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» εάν και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να καλύψουν το κενό του παίκτη, εξ Αργεντινής μάλιστα.

Με τις πιθανότητες πλέον να είναι ιδιαίτερα αυξημένες, εξαιτίας και της αναδιάρθρωσης, ώστε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να βρεθεί τη νέα χρονιά στη δεύτερη εθνική κατηγορία, η διοίκηση αποφάσισε να εξασφαλίσει ότι ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής θα είναι διαθέσιμος την επόμενη αγωνιστική περίοδο για το βολιώτικο σύνολο. Από την άλλη με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της SL2 βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ντα Κάμπο μπορεί να αποκτήσει- εφόσον πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις- μία σημαντική μεταπωλητική αξία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό άλλωστε μπορεί να ισχύσει και για άλλους ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτήν τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.